Pogađate o čemu je riječ?

Princa Harryja ismijavaju zbog detalja na fotografiji uz koju je otkriveno da s Meghan čeka još jedno dijete

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Galerija

Na fotografiju na kojoj je Meghan Markle pokazala trudnički trbuh pažnju je ukrao jedan dio tijela princa Harryja.

Princ Harry i Meghan Markle na Valentinovo su otkrili da čekaju drugo dijete, a sretnu vijest popratila je i njihova nova fotka na kojoj je Meghan pokazala trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Crno-bijelu fotografiju na kojoj Meghan leži na travi s glavom u Harryjevu krilu snimio je fotograf Misan Harriman, koji je njome na svojem Instagramu čestitao paru, a mnogima je na fotki zasmetao jedan detalj.

Naime, društvene mreže preplavili su urnebesni komentari na račun Harryjevih bosih i prljavih stopala, koja su ukrala svu pažnju na fotki.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Misan Harriman (@misanharriman)

"Čestitam Harryju i Meghan... no je li ozbiljno bilo potrebe da Harry na fotki bude bos?", "Netko mora princu Harryju kupiti cipele. Grozna stopala", "Ako više nikad ne vidim Harryjeva bosa stopala, svejedno će biti prerano", samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod fotke unatoč kojima je objava u svega 15 sati skupila gotovo 100 tisuća lajkova.

Osim Harryjevih stopala obožavatelji kraljevske obitelji primijetili su i poveznicu s princezom Dianom.

Naime, Harry i Meghan objavili su da čekaju drugo dijete na isti datum kada se i prije 37 godina doznalo da je pokojna princeza trudna i nosi princa Harryja.

Vijest o trudnoći Harry i Meghan objavili su tri mjeseca nakon što se doznalo da je Meghan na ljeto doživjela spontani pobačaj, a nisu otkrili spol bebe, kao ni kada bi se točno trebala roditi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene