velika ljubav

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

Albina Albina PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Galerija

Albina i Ivan Ćalušić poznaju se od najranijeg djetinjstva, a pjevačica i nogometaš već su neko vrijeme u sretnoj vezi.

Albina Grčić ovoga je vikenda stekla vojsku obožavatelja na račun svog nastupa na ovogodišnjoj Dori, na kojoj je pobijedila. Mlada Splićanka (22) Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić.

Pogledaj i ovo Let 3 i Severina, Dora 2024 izazvali ludnicu! Let 3 i Severina opet napravili raspašoj na pozornici Dore, pogledajte trenutak na koji se čekalo!

Javnost se odmah počela sve više zanimati za njezin život, a mlada pjevačica ne krije da je zaljubljena. Albina je u vezi sa splitskim nogometašem Ivanom Ćalušićem, koji trenutačno igra u Hajduku 2 te je dio Druge hrvatske nogometne lige.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Ako je suditi po fotografijama s društvenih mreža, Albina i Ivan u vezi su već neko vrijeme, a poznaju se od najranijeg djetinjstva. Par često pozira zajedno, a izgledaju presretno.

Pred Albinom su naporne pripreme za Eurosong, no ako je vjerovati komentarima na njezin nastup, smiješi joj se visok plasman na Eurosongu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prvog susreta obojica se sjećaju potpuno drugačije, a danas su jedan od najzanimljivijih slavnih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene