I on je samo čovjek!

Princ William gadno je prekršio kraljevski protokol, a kamere su sve uhvatile, evo o čemu je točno riječ!

Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 1 Kate Middleton i princ William - 8 Kate Middleton i princ William - 7 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 +17 Princ William i Kate Middleton - 3 Galerija

Princ William prekršio je kraljevske naredbe i pravila na teniskom meču na Wimbledonu, a sve su budnim okom zabilježile kamere.

Princ William i Kate Middleton kao počasni članovi kraljevske lože prisustvovali su četvrtfinalnom teniskom meču na Wimbledonu koji su igrali Britanac Cameron Norrie i Belgijanac David Goffin.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Britanac je u jednom trenu meča neoprezno izgubio bod, a član kraljevske obitelji na to se posebno naljutio pa je opsovao, a baš su ga u tom trenutku uhvatile kamere.

Iako je njegova psovka upola prekinuta i puštena je druga kamera, gledatelji su bili uvjereni kako je William opsovao: ''Ne, ne, j****e!''

Psovanje među kraljevskim članovima obitelji strogo je zabranjeno, a naročito je neprikladno kad se netko od njih nalazi na javnom događanju ili druženju.

Princ je bio pod dojmom meča, pa mu je psovka vjerojatno pobjegla, a odmah nakon što je uhvaćen u nezgodnom trenutku, naišlo se na mnogo komentara je li ispravno postupio.

Dok su neki govorili kako za ovim stvarno nije bilo potrebe i da bi William trebao pripaziti kako se ponaša jer ga svi snimaju, pogotovo na ovakvom prestižnom događanju, drugi su pak Williama obranili i rekli kako je lijepo vidjeti da je i on samo čovjek i da se uživi u igru kad je igrač njegov državljanin.

Da su opušteni i da se vole družiti sa svima, Kate i William pokazali su već bezbroj puta na svojim službenim putovanjima, a bračni par sudjelovao je u svim ponuđenim igrama i druženjima, pa time dokazuju da su, baš poput Williamove majke Diane, ljudi iz naroda.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene