prebolio u tajnosti

Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William imao je koronavirus još u travnju, a svoje je obveze odrađivao telefonski i preko videopoziva.

Princ William (38) u tajnosti se borio s koronavirusom još u travnju, piše The Sun

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Nekoliko dana nakon što je javnost saznala da su princ Charles i britanski premijer Boris Johnson zaraženi COVID-om, William je otkrio  da ga i on ima. 

Kako piše The Sun, princ nije htio uznemiriti građane jer je u tom trenutku u Velikoj Britaniji bilo više od 50.000 slučajeva i ljudi su svaki dan umirali, pa je svoju borbu s bolešću skrivao. Vojvodu od Cambridgea liječio je kraljevski liječnik i bio je u karanteni u obiteljskom domu u Anmer Hallu u Norfolku. 

Tijekom tog razdoblja njegova supruga Kate Middleton nije se razboljela niti je bila pozitivna na testu za COVID-19. "Odvijale su se neke važne stvari i nisam htio da se netko zabrine", navodno je, kako piše The Sun, objasnio William razlog svoje tajnovitosti. 

U mjesecu dok se borio s koronavirusom princ je nastavio raditi i obavio je 14 telefonskih i videopoziva, iako ga je bolest dosta potresla. "U jednom periodu borio se s disanjem tako da su svi oko njega bili u panici. No bio je odlučan u ispunjavanju svojih obveza. 

Putem videolinka princ je 16. travnja otvorio bolnicu NHS Nightingale u Birminghamu i hvalio je osoblje za njihov predivan rad. Ubrzo nakon toga snimljen je ispred svog doma u Anmer Hallu sa suprugom Kate i njihovom djecom, sinovima Georgeom (7) i Louisom (2) te kćeri Charlotte (5) kako plješće za zdravstvene djelatnike. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene