Tko bi rekao!

Princ Harry proslavio rođendan na mjestu gdje mu se nisu nadali, evo kako je ekipa reagirala kada su ugledali njega i Meghan!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 5 +19 Meghan Markle i princ Harry - 6 Galerija

Princ Harry proslavio je svoj 39. rođendan u petak u Dusseldorfu nakon što je sa suprugom Meghan Markle u poznatoj lokalnoj pivnici jeo svinjske specijalitete uz pivo.

Princ Harry proslavio je 39. rođendan i to na Sportskim igrama vojnih osoba s invaliditetom Invictus Games gdje su svi pjevali njemu u čast, dok su on i supruga Megan Markle gledali odbojku i ostavljali dojam dobrog raspoloženja.

Slavni par se nakon toga pojavio se u jednoj popularnoj pivnici, potpuno nenajavljeno i bez rezervacije, što je potvrdila i predstavnica lokala.

"Svi su odjednom bili ondje", rekla je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brauerei Schumacher (@brauereischumacher)

Vlasnici i djelatnici pivnice bili su i više nego sretni zbog besplatnog kraljevskog publiciteta i vrlo rado su im izišli u susret. Harry i Meghan pili su Altbier i vino, uživali u kobasicama, svinjskom odresku i crnom pudingu.

"Jako smo ponosni! Impresionirani smo vrlo ljubaznim ljudima", napisala je ekipa pivnice o svojim gostima na Instagramu.

Pivnica je objavila i fotografiju nasmijanih Harryja i Meghan koji su pozirali sa zaposlenicima.

Invictus Games bit će svečano zatvorene u subotu. Očekuje se da će nazočiti i njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 2 +26 Salma Hayek - 5 Celebrity Salma Hayek otkrila tajnu svoga nikad tanjeg struka, ali jedna joj se stvar stvarno ne da: "Za to treba disciplina..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene