Opet skupa ili?

Posvađanu braću Harryja i Williama možda ćemo opet vidjeti rame uz rame, hoće li ovaj događaj riješiti njihove nesuglasice?

princ Harry, princ William princ Harry, princ William Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William - 2 Princ Harry i princ William - 3 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Princ William i princ Harry - 5 Princ William i princ Harry - 4 +13 Princ William i princ Harry Galerija

Princa Williama i princa Harryja mogli bismo uskoro opet gledati rame uz rame i to na kraljičinom sprovodu.

Otkako su iznenadili okupljene građane nedjeljnom zajedničkom šetnjom, princ William i princ Harry ponovno bi mogli hodati rame uz rame.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

U tijeku su dogovori oko dostojne sahrane kraljice Elizabete II., a bliski izvori govore da bi iza lijesa zajedno mogla hodati posvađana braća.

Prošle godine na sahrani princa Phillipa, Williama i Harryja razdvojio je rođak Peter Phillip, a ove godine to se vjerojatno neće dogoditi.

Još jedna od osoba u koje će biti uperene oči diljem svijeta je i princ Andrew koji bi također trebao hodati iza lijesa kraljice.

Podsjetimo, Harry i William sa svojim su suprugama Kate i Meghan ugodno iznenadili okupljene građane ispred dvorca Windsor.

Ujedinjena četvorka prošetala je i pozdravila sve tugujuće građane i turiste koji su došli odati počast kraljici te im darovali puno buketa cvijeća i poruka.

Inače, ovo je bilo prvo javno pojavljivanje dvojice prinčeva sa suprugama od Dana Commonwealtha u ožujku 2020. godine. Iako su Harry i Meghan prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice ovog ljeta u Londonu, tada su se držali po strani i nisu fotografirani s Williamom i Kate. Meghan se nije pridružila Harryju ni kada se išao oprostiti s bakom u dvorac Balmoral, a navodno je to zatražio njegov otac, novoproglašeni kralj Charles III.

Meghan je zbog svojih postupaka bila polovično prihvaćena od mase, ali sve je prošlo bez incidenata.

I dok su joj se djeca i mladi uglavnom razveselili te su je grlili i davali joj cvijeće, od starije generacije dobila je nekoliko usiljenih osmijeha, dok je neki uopće nisu niti pogledali.

Okupljanje je navodno dogovoreno spontano, na inicijativu princa Williama koji je odlučio ostaviti nesuglasice koje ima s bratom po strani u znak poštovanja prema njihovoj baki, a mnoštvo pred palačom pozdravilo ih je aplauzom i poklicima oduševljenja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 +2 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene