Pokušali su se sakriti

Daleko od kraljevskog glamura: Teško je prepoznati omiljeni par u rijetkom pojavljivanju u javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle snimljeni su tijekom šetnje u Beverly Hillsu u potpuno ležernim izdanjima.

Otkako su u ožujku ove godine napustili kraljevski život i preselili u Los Angeles, princa Harryja i Meghan Markle sve se rjeđe može vidjeti u javnost i žive puno privatnije nego prije svega devet mjeseci.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Osim što ih više nemamo priliku gledati na kraljevskim događajima, nisu primorani ni poštovati stroga kraljevska pravila odijevanja, što su oboje, očigledno, jedva dočekali.

Harry i Meghan uhvaćeni su ovog tjedna tijekom šetnje u Beverly Hillsu za koju su oboje složili posve ležerne outfite, a fotke je objavio Page Six.

Meghan se zabundala u zimsku jaknu koju je iskombinirala s običnom crnom majicom, trapericama i visokim čizmama, a pokušala se sakriti ispod sunčanih naočala, kape i zaštitne maske. Harry je za šetnju obukao samo sivu majicu i traperice, te je na glavu stavio šiltericu.

Daleko od kraljevskog glamura, slavni par je gotovo neprepoznatljiv, no i dalje ne uspijevaju pobjeći paparazzima koji ih i u SAD-u prate u stopu.

A iako izbjegavaju svečane i skupe toalete, još uvijek ih mogu priuštiti jer, iako su se odrekli kraljevskog života, i dalje koriste svoju slavu kako bi vodili lagodan život.

Tako su ove godine već potpisali milijunske ugovore s Netflixom i Spotifyem, a nedavno su osnovali i vlastiti produkcijsku tvrtku Archewell Audio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene