Nestrpljivost raste!

O povratku Meghan i Harryja u Veliku Britaniju ne prestaje se pričati, a evo čemu se svi posebno nadaju!

Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 4 +0 Princ Harry, Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle očekuju se na ceremoniji Trooping the Color, koju će britanska vojska izvesti u čast kraljice Elizabete.

Princ Harry i Meghan Markle družit će se sa starijim članovima britanske kraljevske obitelji prvi put nakon više od dvije godine na ceremoniji Trooping the Color, koju će izvesti pukovnije britanske vojske u čast kraljice Elizabete i 70. godišnjice njezine vladavine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Njihovo pojavljivanje iščekuje se s velikim nestrpljenjem, a Britanci se nadaju da će to biti pravo obiteljsko okupljanje i da će im pokazati trogodišnjeg sina Archieja i Lilibet, koja će za dva dana proslaviti prvi rođendan, a koju će kraljica ovih dana prvi put u životu imati priliku i vidjeti.

Osim njihova upoznavanja, očekuje se da će djeca vjerojatno konačno upoznati i svoje male rođake princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa. Meghan i Harry stigli su s Archiejem i Lilibet u Veliku Britaniju prvi put svi zajedno nakon što su se prije dvije godine odrekli svojih kraljevskih dužnosti i preselili se u Kaliforniju. Kraljica je po unuka i njegovu obitelj poslala automobil, koji ih je nakon što je njihov privatni avion sletio u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Kalifornije odvezao u Frogmore Cottage, u kojem će boraviti, a u kojem su nekada živjeli.

Harryjev dolazak dogodio se samo nekoliko tjedana nakon što je tvrdio da je to preopasno jer neće dobiti svu moguću zaštitu, no dobio je čvrsto obećanje da će on, Meghan i djeca biti dobro zaštićeni čim slete u Veliku Britaniju, i to unatoč njegovu sporu s tamošnjim Ministarstvom unutarnjih poslova oko policijske zaštite.

Prema pisanju britanskih medija, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa putuju bez puno osoblja, s tek nekoliko članova sigurnosnog tima, dok su odlučili da njihovi najpouzdaniji zaposlenici ostanu kod kuće u Kaliforniji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +1 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Kći Ene Begović u javnosti nakon dugo vremena kao podrška poznatoj teti, što je starija, to je sve sličnija pokojnoj mami

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene