Što je presudilo?

Izmjena u zadnji tren: Harry i Meghan ipak neće prisustvovati važnom događanju jer na njega nisu pozvani!

Prince Harry, Meghan Markle Prince Harry, Meghan Markle Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +22 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle i princ Harry nisu pozvani na svečani prijem kojem je domaćin kralj Charles III.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu pozvani na državni prijem za svjetske čelnike i strane kraljevske obitelji, objavili su britanski mediji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Kontaktirali ih? Novim postupkom Meghan i Harry pokazali su da ipak nisu zaboravili na kralja i Kate, nedavni događaji i njih su zabrinuli!

Smatra se da je par primio pozivnicu za događaj, čiji su domaćini bili kralj Charles i njegova supruga Camilla, početkom tjedna.

No, princ Harry i njegova supruga Meghan sada vjerojatno neće doći nakon što su dužnosnici Buckinghamske palače inzistirali da je primanje samo za zaposlene članove kraljevske obitelji.

Meghan i Harry stoga su bili opozvani, a propustit će priliku družiti se s velikim svjetskim dužnosnicima.

Američki predsjednik Joe Biden, francuski predsjednik Emmanuel Macron i kanadski premijer Justin Trudeau su među šefovima država koji će ovog vikenda stići u London kako bi prisustvovali pogrebu kraljice Elizabete u ponedjeljak.

Netrpeljivost između kraljevske obitelji i princa Harry i Meghan još uvijek traje, a otkako su stigli u Veliku Britaniju nakon smrti kraljice, raspravljalo se o tome hoće li njihova djeca dobiti kraljevske titule te hoće li Harry dobiti priliku nositi vojnu odoru na pogrebu kraljice u ponedjeljak.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 2 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 3 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 6 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 7 +14 Jason Oppenheim i Marie Lou Nurk - 5 Celebrity Da je poljubi mora stati na prste, a njihova strast pršti na sve strane, ovaj zanimljiv par krao sve poglede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene