Opravdano?

Princ Harry bijesan je na kralja Charlesa zbog zabrane koju mu je dao, a zna se i pravi razlog zbog kojeg je prvi požurio iz Balmorala!

Princ Harry Princ Harry Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry i princ Andrew Princ Harry Kralj Charles Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +17 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Princ Harry bijesan je na kralja Charlesa jer mu nije dopustio da dovede Meghan Markle u Balmoral na dan kada je preminula kraljica Elizabeta.

Bijesni princ Harry odbio je večeru s vlastitim ocem, kraljem Charlesom III., i bratom, princem Williamom, u Balmoralu nakon svađe do koje je došlo jer je novi monarh zabranio njegovoj supruzi Meghan Markle da se pridruži ožalošćenoj kraljevskoj obitelji na dan kada je kraljica umrla, tvrde izvori bliski kraljevskoj obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda od Sussexa navodno je želio da mu se supruga pridruži dok je obitelj žurila na škotsko imanje kako bi rekli posljednje zbogom svojoj voljenoj majci i baki, međutim, novi britanski kralj nazvao je svog najmlađeg sina i rekao mu kako nije prikladno da Meghan bude tamo.

U svađi koja je uslijedila Harry se žustro borio da uvjeri svog oca da dopusti Meghan da pođe s njim, zbog čega je i propustio let kojim su William te njihovi ujaci Andrew i Edward stigli u Škotsku, a time i priliku da se oprosti. Stoga je bio toliko ljut da je odbio večeru s Charlesom, Williamom i kraljicom suprugom Camillom. Umjesto toga, jeo je s vojvodom od Yorka te grofom i groficom od Wessexa prije nego što je napustio Balmoral sljedeće jutro, izvještava The Sun.

"Harry je bio toliko zauzet pokušavajući odvesti Meghan u Balmoral i putovati sa svojom obitelji da je propustio let. Charles mu je nakon toga uputio otvoreni poziv da večera s njim kad god bude u Britaniji, ali bio je toliko bijesan da je odbio jesti sa svojim ocem i bratom. I otišao je iz Balmorala prvom prilikom, prvim komercijalnim letom za London", otkrio je anonimni izvor.

Harry je doista bio prvi član kraljevske obitelji koji je otišao iz Balmorala, ukrcavši se na rani let British Airwaysa iz Aberdeena, gdje je snimljen kako tješi djelatnicu zračne luke nakon što mu je prenijela izraze sućuti zbog smrti njegove bake.

Meghan se pridružila Harryju na kraljičinu sprovodu i javnim angažmanima koji su mu prethodili, a činilo se da su se ponovno ujedinili s princem i princezom od Walesa kada su zajedno pozdravljali ožalošćene građane ispred dvorca Windsor. Britanski mediji ovih su dana prenijeli vijest da je Meghan zatražila sastanak 'jedan na jedan' s kraljem Charlesom u pokušaju da riješe nesuglasice prije nego što se ona i Harry vrate kući u Kaliforniju.

To je otkrio dopisnik NBC Newsa, MSNBC-ja i Access Hollywooda Neil Sean, koji tvrdi da je da je od pouzdanog izvora čuo da je Meghan poslala pismo tražeći privatni razgovor s kraljem.

"Tako je - Meghan jedan na jedan s kraljem Charlesom i to je vrlo hrabar potez. Točno ste čuli. Bila bi to prilika da se raščiste nesuglasice i objasne neki od razloga koji stoje iza onoga što su ona i Harry radili u posljednje dvije godine", stoji u Seanovu videu objavljenom na YouTubeu, koji je zabilježio više od 300 tisuća pregleda.

Međutim, kraljevski izvori tvrde da je vrlo malo vjerojatno da je vojvotkinja od Sussexa napisala takvo pismo. Naime, poznato je da Charles želi izliječiti svoj odnos sa sinom i njegovom suprugom, čak je rekao koliko ih voli u svojem prvom obraćanju kao kralj, zbog čega je teško povjerovati da bi ignorirao takav zahtjev.

Buckinghamska palača i vojvode od Sussexa nisu komentirali te tvrdnje, a Harry i Meghan vratili su se u Kaliforniju, gdje su ih čekali sin Archie i kćer Lilibet.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 3 +12 Natalie Imbruglia - 2 Nekad i sad Prije 25 godina osvojila je sve megahitom koji se još pjevuši, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene