ovo ne može propustiti!

Princ Harry stiže u London povodom važne obljetnice, to će biti njegov rijedak posjet Britaniji otkako je odselio

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ William i princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry s Archiejem 2019. godine Princ Harry i Meghan Markle - 1 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Galerija

Princ Harry u svibnju će prisustvovati proslavi desete godišnjice Invictus Gamesa u Londonu.

Princ Harry će 8. svibnja u londonskoj katedrali svetoga Pavla proslaviti desetu godišnjicu održavanja međunarodnoga sportskog događaja pod nazivom Invictus Games, koji je on utemeljio, zbog čega će doputovati u rijedak posjet Britaniji.

Harry živi u Sjedinjenim Državama sa suprugom Meghan i njihovo dvoje djece, a Invictus igre je pokrenuo godine 2017. Riječ je o međunarodnome multidisciplinarnom sportskom događaju za ranjene i bolesne ratne veterane.

Pogledaji ovo Princ Harry Celebrity Harryjevi osobni dokumenti procurili su u javnost i otkrili nemilu informaciju, je li posljednjim postupkom zauvijek uništio šansu za pomirenje?

Harry je dio vojne karijere odradio kao pilot vojnoga helikoptera u Afganistanu.

U sklopu crkvene službe okupljenim ratnim veteranima i članovima zajednice Invictus obratit će se princ Harry, a prigodan će tekst pročitati britanski glumac Damian Lewis.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Organizatori su kazali da će se na taj način "obilježiti desetljeće tijekom kojega su kroz sport mnogima izmijenjeni i spašeni životi".

Otkako je 2020. prestao raditi kao član britanske kraljevske obitelji Harry je samo nekoliko puta doputovao u Britaniju. Među ostalim, to je bio pogreb njegove bake, kraljice Elizabete II. godine 2022. i očeva krunidbe u svibnju 2023.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Preporuke Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Zadnji je put u Britaniji viđen u veljači ove godine kada se nakratko sastao s ocem nakon što je monarh objavio da mu je dijagnosticiran rak.

Palača je u petak priopćila da će se kralj Charles vratiti svojim javnim dužnostima s obzirom na to da je liječenje bilo uspješno i da se dobro oporavio.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sestrom Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Udala se sestra chefa Stjepana iz MasterChefa, ponosni brat objavio je fotografiju s mladenkom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Pripreme za Eurosong - 3 Celebrity Video prve probe Baby Lasagne raspametio je eurovizijske obožavatelje, opet se izdvojio i kao glavni favorit za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene