Marš Middletona

Princ ogorčen na Middletone: 'Ponaša se kao kraljica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charles je izjavio kako mu smeta 'middletonizacija' unukova života.

Nakon rođenja prvog unuka, prijestolonasljednika Georgea, princ Charles je sretan naglasio kako se radi o 'apsolutno jedinstvenom trenutku u životu'. No, skoro dvije godine nakon rođenja malenog Georgea, Charles se bliskim prijateljima pojadao kako unuka ne viđa dovoljno i kako mu je dodijeljena periferna uloga u njegovu životu.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Izgledala je poput kraljice, no ipak su joj našli zamjerku!

Srž njegovih frustracija leži u, kako je rekao, 'middletonizaciji' Williamova i Georgeova života i količini vremena koju provode s Kateinom obitelji. Isfrustrirani Charles cijelu je situaciju nazvao 'maršem Middletona' te dodao: 'Ne daju mi da vidim vlastitog unuka!', piše Daily Mail.

Na tragu Charlesovih jadikovki, blizak je izvor otkrio kako je Georgeova baka Carole Middleton preuzela glavnu ulogu u životu budućeg engleskog kralja. 'Ona određuje kada George ie drijemati, što i kada jede. Ponaša se kao kraljica Carole!'.


Princ George: Medenjak kojeg bi od dragosti uštipnuli za obraščić

Princ William i vojvotkinja Kate žive na kraljičinu imanju u Norfolku, a Middletoni su iznimno česti gosti. Jako rijetko posjećuju Charlesov dom u Gloucestershireu, a vjeruje se kako William želi zaštiti svoju malu obitelj od života pod medijskim povećalom te ih poštediti brojnih protokolarnih obaveza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene