svestrani glumac

Zvijezda britanskih serija Geoffrey Palmer preminuo u 94. godini života: Često se šalio na račun svog mrzovoljnog lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Geoffrey Palmer je preminuo mirno u svom domu, a iza njega je ostala supruga Sally Green s kojom je bio u braku od 1963. te dvoje djece.

Glumac Geoffrey Palmer, koji je poznat po ulogama u britanskim serijama, umro je u petak u 94. godini života, piše BBC

Preminuo je mirno u svojem domu, rekao je njegov agent. Iza Palmera je ostala njegova supruga, glumica Sally Green, s kojom je bio u braku od 1963., te dvoje njihove djece, kći Harriet i sin Charles. 

Geoffrey je bio poznat po svestranosti i karakterističnom, obješenom licu zbog kojeg se činilo da je često mrzovoljan. "Nisam mrzovoljan, samo izgledam tako", nerijetko je u šali objašnjavao. 

Najviše se pamte njegove uloge u serijama "The Fall and Rise of Reginald Perrin", "Butterflies" te "As Time Goes By", romantičnom sitcomu u kojem su on i oskarovka Judi Dench utjelovili bivše ljubavnike. Ponovno su glumili skupa u filmu o Jamesu Bondu "Tomorrow Never Dies" i u drami "Mrs Brown". 

Obožavao je ići u ribolov, a 2013. je privukao pozornost javnosti kada je pokazao koliko se žestoko protivi gradnji nove željezničke linije HS2 u blizini njegovog doma u Chilternsu. 

"Zaustavite ovaj projekt taštine i ostavite naše selo na miru", poručio je tadašnjem britanskom premijeru Davidu Cameronu. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene