Legendarna glumica

Odlazak zvijezde ''Žikine dinastije'': Nakon borbe s teškom bolesti preminula je Jelena Jovanović Žigon

Screenshot Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Screenshot +0 Screenshot Galerija

Jelena Jovanović Žigon u svojoj je karijeri snimila više od pedeset filmskih, televizijskih i kazališnih naslova, a publika ju je zavoljela u ''Ludim godinama'' i ''Žikinoj dinastiji''.

Legendarna glumica Jelena Jovanović Žigon u dobi od 84 godine preminula je u utorak navečer u Beogradu nakon borbe s kratkom i teškom bolesti, piše srpski Blic.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) 7 dana čeka pomoć Naša glumica, koja se godinama bori s teškom bolesti, tužnim statusom prijatelje ostavila u nevjerici

Jelena je bila supruga proslavljenog dramskog umjetnika Steve Žigona i majka glumice Ivane Žigon. Iz braka sa Stevom imala je i sina Nikolu.

''Pretužna sam. Moju majku su svi voljeli'', izjavila je Jelenina kći Ivana za portal žena.rs.

Jelena je u svojoj karijeri snimila više od pedeset filmskih, televizijskih i kazališnih naslova. Sve je počelo 1953. godine s filmom ''Opštinsko dete'', nakon čega ju je publika zavoljela u popularnom serijalu ''Lude godine'', kao i u ''Žikinoj dinastiji'' u kojoj je glumila Jelenu Todorović.

Screenshot Screenshot

Bila je dobitnica i brojnih nagrada, no uvijek je govorila da su njoj najveća priznanja njezina djeca i unuci.

''Glumac možda i može biti svatko, ali dobar glumac mora biti i dobar čovjek. U tome je odgovor kako se postaje najbolji. Koliko smo u tome uspjeli, poslije će svjedočiti ljudi i vrijeme. Ponekad o tome ne razmišljamo zaokupljeni onim što je sad'', znala je govoriti glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene