2013.

Tko je bio pobjednik, a tko luzer u 2013. godini?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekima je ove godine sve išlo od ruke, a drugi 2013. žele zaboraviti što prije. Donosimo pregled pobjednika i 'luzera' 2013. godine!

Neke poznate zvijezde bit će presretne kad će moći zamijeniti kalendar, a druge će imati uspomene na godinu kada im je sve išlo od ruke.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Domaće zvijezde 2013. godinu pamtit će po samo lijepim stvarima

Pobjednica: Jennifer Lawrence

Svaki puta kad otvori usta, sve više se zaljubimo u njezinu osobnost i prizemljenost. Početkom godine osvojila je Oskara za najbolju glumicu u filmu 'Silver Linings Playbook', a također je njezin film 'The Hunger Games: Catching Fire' rušio rekorde što se tiče zarade. Forbes je iznio podatak da je Lawrence zaradila 26 milijuna dolara u razdoblju od lipnja 2012. do lipnja 2013. godine, a to je bilo dovoljno da zauzme 2. mjesto na listi najplaćenijih glumica, odmah iza Angeline Jolie. Nije loše za jednu 23 - godišnjakinju!

Luzer: Lamar Odom

Teško je povjerovati da je Odom nedavno bio na vrhu svijeta...Prije tračeva o tome da vara svoju suprugu Khloe Kardashian. Optuživali su ga i za ovisnost, a nakon toga je pokrenuta i brakorazvodna parnica. Khloe je pokrenula zahtjev za razvod u prosincu, a nedugo nakon toga viđena je s igračem bejzbola Mattom Kempom. Iduća godina MORA biti bolja za bivšeg NBA igrača.

Pobjednica: Beyonce

Queen B bila je uspješna tokom cijele godine, no u prosincu je gotovo internet eksplodirao nakon što je neočekivano objavila album sa 17 novih hitova. Nastupala je i na drugoj inauguraciji Baracka Obame te na poluvremenu Super Bowla. Održana je i premijera njezinog dokumentarca 'Life Is but a Dream'. Godinu su joj jedino mogle zasjeniti njezini pomalo čudni izrazi lica, no zbilja ne znamo zbog čega bi se Beyonce mogla žaliti na 2013. godinu.

Pobjednici: Brad Pitt i Angelina Jolie

Taman nakon što smo pomislili kako ovaj slavni par ne može biti uspješniji, oni su rasturili ovu 2013. godinu. Brad Pitt, koji je u prosincu proslavio 50. rođendan, imao je najbolji mogući početak godine sa svojim filmom 'World War Z', koji je zaradio 66,4 milijuna dolara u lipnju. Njegov drugi film, '12 Years a Slave' bori se za najviše nominacija za Zlatni globus. Angelina se podvrgnula operaciji odstranjivanja dojki jer nosi defektni gen koji povećava opasnost od raka. Po njezinim riječima, prije operacije je postojalo 87% šanse da dobije rak dojke. Majka Angeline Jolie umrla je u 56. godini od raka. Glumica je 27. travnja završila s tromjesečnom medicinskom pripremom prije operacije.

Luzerica: Kris Jenner

Njezin ljetni talk show 'Kris' završio je neuspješno, iako je čak njezin budući zet, Kanye West, nastupio u njemu i pokazao ekskluzivne prve fotografije njezine unučice North West. Zatim je u listopadu objavila da se ona i njezin suprug Bruce Jenner rastaju nakon 22 godine braka. Jedina pozitivna stvar za Kris je rođenje malene Nori, koje je zasigurno povećalo zanimanje za život Kardashianovih. No, Kris i Kanye su se složili da malena Nori neće biti dijelom reality showa, a to je sigurno teško palo baki Kris.

Pobjednik/ luzer: Robin Thicke

Iako je njegova pjesma 'Blurred Lines' postala glavni ljetni hit 2013. godine prema Billboardovoj ljestvici, pjevač je optužen da je kopirao pjesmu 'Got to Give it up' Marvina Gayea. Još jedna stvar koja mu je smanjila popularnost je nastup s Miley Cyrus na MTV VMA-u, gdje je njezino 'twerkanje' bacilo sjenu i na mladog pjevača.

Pobjednica/ luzerica: Miley Cyrus

Miley nam je ove godine dala 'Can't Be Tamed' te mnoštvo tetovaža i piercinga, no ništa nas nije moglo pripremiti na njezin kontroverzan nastup na MTV VMA-u kada je twerkala s Robinom Thickeom. Zatim su ona i njezin zaručnik Liam Hemsworth otkazali zaruke u rujnu. Unatoč tomu, njezin novi album 'Bangerz' postao je veliki hit i sasvim dobro prošao kod kritičara. Barbara Walters odabrala je upravo Miley kao jednu od najfascinantnijih osoba godine te je odradila intervju s pjevačicom nakon njezinog prekida s Liamom. 'Bilo me jako strah biti samom. Mislim da je suočavanje s tim strahom bila najveća promjena koju sam imala ove godine', rekla je Miley.

Pobjednica: Kim Kardashian

Iako ju možda ne volite, mora joj se priznati da zna kako privući pozornost na sebe. Prvu polovicu godine pažnju je privlačila njezina garderoba (štikle i to), zatim smo čekali prvu ekskluzivnu fotografiju malene Nori nakon njezina rođenja 15. lipnja. Nakon toga, Kanye West počastio nas je prosidbom svoje zaručnice u listopadu, a Kim se i konačno razvela od Krisa Humphriesa. Pofarbala se u plavo i vratila svoju vitku liniju koju je imala prije trudnoće, koju je svima pokazala na svom Instagram profilu. Također je uspjela održati zanimanje publike za njezin reality show 'Keeping Up With The Kardashians' tokom cijele godine. Tko zna što nam priprema u 2014. godini...

Luzer: Kanye West

Bila je ovo teška godina za muškarce Kardashianovih. Bruce Jenner i Lamar Odom sada su samci. No, Kanye ne samo da je samo uspio održati svoj odnos s Kim, već su dobili i kćerkicu North te je zaprosio svoju dragu. Zatim su mu se događali njegovi incidenti s paparazzima. U lipnju je izdao album 'Yeezus', koji je dobio 2 Grammy nominacije, koje bi nekima bile dovoljne, no ne i Kanyeu. Svidjela mu se parodija njegova hita 'Bound 2' koju su napravili Seth Rogen i James Franco. No, ne možeš sam za sebe izjaviti da si u rangu Stevea Jobsa i Michaela Jordana...

Pobjednik: Justin Timberlake

Pjevač je u vezi s Jessicom Biel, karijera mu ide uzlaznom putanjom, a dobio je i 7 nominacija za Grammy. Godinu je završio ulogom u filmu 'Inside Llewyn Davis', za kojeg se očekuje da će biti nominiran za Oskara, a očekuje se i nominacija za Zlatni globus za pjesmu 'Please Mr. Kennedy'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene