dan državnosti na pantovčaku

Poznati otkrili što su odjenuli na primanju kod predsjednice, jedna političarka iznenadila: "I u meni je sve hrvatsko"

Mladen Bodalec (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Bodalec (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Bodalec (Foto: Dnevnik.hr) Marijana Petir (Foto: Dnevnik.hr) Josipa Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Damir Boras (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prijam kod predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Na svečani prijam u Ured predsjednice stiglo je oko 1000 uzvanika. U posebno uređen predsjednički ured gosti su stizali autobusima. Svečani prijam zahtijevao je i svečane toalete - tamna odijela, koktel haljine ili odore.

Na prijam je stigla i Štefanija Balog, suradnica bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, u, kako kaže, normalnoj, svečanoj toaleti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Prljavo kazalište - 2 ''Volio bi to'' Prljavo kazalište o velikoj neostvarenoj želji: ''Sve će biti podređeno da to napravimo!''

"Dizajnerica je apsolutno hrvatska, isključivo hrvatska", otkrila je Balog koja kaže da oduvijek nosi haljine hrvatskih dizajnera. 

Na Pantovčaku je bio i Mladen Bodalec, pjevač Prljavog kazališta. Stigao je u odijelu, neuobičajenoj odjeći za rokera. "Nije ovo svakodnevnica, pogotovo nas rokera, ovako se svečanije oblačiti. Zbog toga je i bilo malo posebnije", kaže Bodalec. U dilemi što odjenuti ipak nije bio. "Bilo je dirigirano", kaže Bodalec.

Mladen Bodalec (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Bodalec (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Ravnateljica Umjetničkog paviljona, Jasminka Poklečki Stošić, kaže da se dress codea treba pridržavati. "Budući da ja radim u umjetnosti dala sam si malo slobode. Obukla sam šarenu haljinu, nadam se da sam u okvirima dress codea", rekla je Poklečki Stošić. 

Na svečanom prijamu kod predsjednice bila je i europarlamentarka Marijana Petir. Na pitanje je li sve na njoj hrvatsko, znakovito je odgovorila. "Sve na meni je hrvatsko. I u meni je hrvatsko", ispalila je Petir.

Marijana Petir (Foto: Dnevnik.hr) Marijana Petir (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Josipa Rimac, bivša gradonačelnica Knina, kaže da nije dugo razmišljala kako se spremiti. "Nemam s tim inače problem. Jednostavno biram, kao i sve u životu. Donosim brze odluke", kaže Rimac.

Među uzvanicima je bio niz istaknutih političara, sportaša i osoba iz javnog života. Evo što joj žele za njen dan.

"Prošla je krvavi rat, velikosrpsku agresiju. I zato možemo biti posebno ponosni što smo u tim i takvim okolnostima stvorili Hrvatsku", kaže Mate Granić, bivši potpredsjednik Vlade.

Božo Biškupić, bivši ministar kulture, kaže da će Hrvatska u svakom slučaju biti još bolja, ljepša i starija, s deset godina više iskustva. 

Glumica Anja Šovagović Despot zaželjela je Hrvatskoj zdravlja, psihičkog i tjelesnog na prvom mjestu. Zaželjela bih malo više morala, pravde i poštenja", kaže Šovagović Despot, koja je poželjela i da dogodine Dan državnosti slavimo 30. svibnja. 

Damir Mišković, predsjednik NK Rijeke, kaže da trebamo biti pozitivni. "Trebamo jako puno raditi i onda će doći do uspjeha u svemu", poručuje Mišković.

Rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras bi volio da nas ima malo više. "I volio bih da naše obrazovanje bude dovoljno dobro financirano da bi naši mladi imali i za Europu i za nas", kaže Boras. 

Damir Boras (Foto: Dnevnik.hr) Damir Boras (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednik Ustavnog suda, Miroslav Šeparović, je zaželio nešto iz svog djelokruga. "Više vladavine prava, jednakosti i socijalne pravde, za građane bolji standard, da se što manje iseljavaju", poručio je Šeparović.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica i Boran Uglešić (Foto: Instagram) +6 Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Celebrity Minijaturni leopard bikini nije mogao sakriti čari ove lijepe Splićanke, njezine su nam noge oduzele dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene