Pazi s kime spavaš

Šuška se, šuška: Za njih kažu da su očajni u krevetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam listu najgorih celebrity ljubavnika. Bez obzira na novac i slavu, oni su jednostavno loši u krevetu. Hm, a da uzmu instrukcije?

Iako vrlo često idealiziramo slavne i poznate, uzdišemo gledajući njihove slike, stvarnost može biti okrutno drukčija.

Pogledaj i ovo Elton John (Foto: AFP) Zamjerili su im se Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

VIDEO Slavni reper šokirao priznanjem: 'Ja sam gay'

Donosimo vam listu onih koji slove za najgore hollywoodske ljubavnike i ljubavnice, prema tvrdnjama onih koji su se s njima zatekli u istom krevetu.

50 cent

Jedna egzotična plesačica otkrila je kako se 50 cent ponaša poput dječaka od 15 godina. Više priča nego što radi. Iako ga prati image grubog frajera, stvarnost nije baš takva.  Plesačica je otkrila i to kako nije bila impresionirana njegovom veličinom. Žena jednostavno nije znala što  bi napravila s njegovih 15 centimetara. Ipak, od 1 do 10 dala mu je trojku i to samo zato što se prema njoj odnosio s poštovanjem.

Paris Hilton

Oko njezinih seksualnih vještina mišljenja su podijeljena. Njezin bivši, Nick Carter je izjavio kako je ona pijanica koja prema njegovom mišljenju uopće nije uživala u seksu. Kako bi se opustila koristila je droge i alkohol pa vrlo često nije mogla 'obaviti posao'. S druge strane, Joe Francis tvrdi kako je Paris odlična u krevetu, čak što više, najbolja.

Eminem

Kim Mathers nije baš pohvalnim riječima opisala svog bivšeg supruga: 'Nije baš naročito obdaren... ako se želite seksati s njim obavezno imajte plavu tableticu, inače, neće funkcionirati'. Nije ni čudno što je slavni reper bio ljut...

Maria Sharapova

Adam Lavine otkrio je kako je to seksati se sa slavnom tenisačicom. 'Ne mogu vam opisati koliko sam razočaran. Mislio sam kao i većina frajera kako je Maria glasna u krevetu, međutim ona samo leži poput mrtve žabe. Čak joj je smetalo ako bih ja uzdisao jer je tvrdila kako joj to kvari koncentraciju'. Iako se ove riječi često citiraju, Adam tvrdi kako ih nikada nije izgovorio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene