Oduševile klince

I domaće zvijezde obavile su božićni shopping!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate mame potrudile su se pronaći najbolje poklone za svoje mališane.

Iva Balaban, Mirna Maras, Marijana Mikulić, Ines Preindl i Lana Klingor Mihić svoje najmlađe obradovale pravim modnim poslasticama po najboljim cijenama.

Pogledaj i ovo Marijana i Josip Mikulić nije joj bilo lako Naša glumica podijelila detalje o odlasku supruga u Njemačku: ''Morao je čekati pogodan trenutak za odlazak''

I Željka Markić je bila na otvorenju restorana Anice i Roberta Kovača

Upravo u ovo blagdansko vrijeme nekako svi se potrudimo svoje najmilije obradovati nekim lijepim poklonom, a posebno naše najmlađe koji se ovim danima najviše vesele.

Osim odraslih, i djeca pomno odabiru što će odjenuti te je upravo zato poznati dječji multibrand store Childern Salonn ovaj vikend organizirao posebnu blagdansku kupovinu gdje su brojni posjetitelji mogli uživati u blagdanskim popustima na cijelu ponudu. Popust se odnosi na cijelu kolekciju i to 40% na kartično i 50% na gotovinsko plaćanje i traje do 31.12.2013.

Childern Salonn u svojoj ponudi sadrži brandove poput: Chloé, DKNY, Armani, Hugo Boss, John Galliano, Tommy Hilfiger, UGG, Hunter, Naturino, Lego igračke, La Martina, dok u drugom mjesecu 2014. očekuju nas novi brandovi Billieblush, Timberland i brojna druga iznenađenja.

Prvi mjesec u Children Salonnu tradicionalno je rezerviran za rasprodaju i kupovinu po najboljim cijenama za Vaše najmlađe. Children Salonn nalazi se u Importanne Galleria / Iblerov trg 10.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene