Ususret dolaska Pape

Poznata lica domaće scene: Vjera je ono što ih spaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Papa Franjo već je na prvu osvojio simpatije vjernika, pa nije ni čudno da se njegov dolazak u BIH naziva događajem godine. I brojni poznati vjernici sigurno prate svaki njegov korak.

Oni su poznati domaćoj javnosti, no u javim govorima i često ističu zahvalnost i vjeru prema Bogu koja ih tjera naprijed i mijenja ih na bolje.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Tri ljepotice! Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

Tatino zlato: Nogometne zvijezde i njihovi mali nasljednici

Među preobraćenima se našla i Simona Ištvanović, koja je nekoć bila poznata po skandalima i braku sa Antom Gotovcem. 'Razlog što smo u ratovima, neprijateljstvima, ogovaranjima, suđenjem jednih drugih je što nema dovoljno osoba zaljubljenih u Boga . Zato mijenjajmo prvo sebe', danas govori Simona koja je okrenula novi list u svojem životu.  

 

Bog je štit života našega , On je naša svjetlost i naše Spasenje !

Posted by Simona Ištvanović on Tuesday, April 21, 2015

Pjevačica svjedočila o svom preobraćnju u Taboru

I pjevačica Novih Fosila Sanja Doležal rado ističe svoju vjeru koja joj je bila velika utjeha nakon što je izgubila supruga. Pjevačica Marija Husar Rimac bila je jedna od onih koja je pjevala i na koncertu za fra Linića. 'Važno samo doprijeti do ljudi, i da ta pjesma na kraju bude zajednička molitva, ne samo moja osobna', tada je poručila pjevačica za inMagazin.

Simona: 'Živjela sam od tijela, samo ne za Boga!'

Bračni par Anica i Robert Kovač uvijek se rado odazovu na humanitarne akcije i aktivni su u crkvi. Nedavno su bili domaćini i večere čiji se prihod donirao Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać. 'Već dugo surađujemo s udrugom i spontano smo odlučili da ovu večeru posvetimo upravo njima. Jako nam je važno da se naši gosti osjećaju ugodno i zaista smo se potrudili da ova noć svima ostane u lijepom sjećanju',nedavno je poručila Anica koja je i prošlog tjedna poslala hranu braniteljima koju su prosvjedovali na Markovom trgu u Zagrebu.

Reakcije poznatih na branitelje i Anicu: 'To je žena sa stavom'

Braća Mamić se isto tako rado odazovu na humanitarne projekte potaknuti dobrom vjerom. 'Uvijek se rado odazivamo kada osjetimo da možemo pomoći raznim udrugama, djeci i bolesnima. To je misija svih nas koji smo javne osobe i ljudi koji rade u institucijama kao što je Dinamo. Pozivam sve da nam se pridruže', izjavio je Zoran Mamić.

Pratite UŽIVO cijeli događaj samo na našem portalu Dnevnik.hr.

Naši nogometaši često i rado ističu svoju vjeru, pa je tako i mladi talent Mateo Kovačić nedavno progovorio o svojoj snazi. 'Ne znam koliko ja mogu reći o vjeri, upoznao Boga jesam, ali ja sam odgojen od malih nogu tako, uz Crkvu. Vjera je imala dosta utjecaja', rekao je nedavno.

Papa Franjo stigao je u Sarajevo gdje je priređen svečani doček, a u ime državnih vlasti i mjesne crkve tamo su ga uz svečanu vojnu postrojbu pozdravili član Predsjedništva BiH Dragan Čović i vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene