OCEANOVIH 8

Povratak legendarne franšize u ženskoj verziji

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Prošlo je više od 10 godina otkada je ekipa na čelu s Dannyjem Oceanom prevarom došla do milijuna i milijuna dolara. Sada se okuplja nova banda i planira veliku pljačku.

 No, ovog puta, mozak cijele operacije je njegova sestra, Debbie Ocean (Sandra Bullock), koja treba samo sedam profesionalki da izvede svoj plan.

Pogledaj i ovo Bryan Randall, Sandra Bullock ljubav njezina života Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock, izgubio je bitku s teškom bolešću s kojom se borio zadnje tri godine

Pet godina, osam mjeseci, 12 dana… Toliko dugo je Debbie smišljala najveću pljačku u svojoj karijeri. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna i Helena Bonham Carter udružile su snage u akcijskoj avanturi Oceanovih 8.

PR PR

Nakon što je upravo puštena iz zatvora, Debbie zna da će joj za ostvarenje plana trebati tim najboljih u njihovom poslu počevši s njezinom bivšom partnericom u zločinu Lou (Cate Blanchett). Njih dvije okupljaju tim profesionalki kojeg čine draguljarka Amita (Kaling), ulična prevarantica Constance (Awkwafina), preprodavačica Tammy (Paulson), hakerica Nine Ball (Rihanna) i modna dizajnerica Rose Weil (Bonham Carter).

Meta njihove pljačke je 150 milijuna dolara u dijamantima koji će krasiti vrat svjetski poznate glumice Daphne Kluger (Hathaway), koja će biti u središtu događaja godine, balu Met Gala. Njihov plan se čini siguran, no treba biti besprijekoran kako bi njihov tim uspio ući i pobjeći pred očima svih prisutnih, bez toga da postanu glavne osumnjičene.

PR PR

Gary Ross (“Seabiscuit,” “The Hunger Games,” “Pleasantville”) je režirao film Oceanovih 8 prema scenariju koji je napisao zajedno s Oliviom Milch, dok originalnu priču potpisuje Ross. Steven Soderbergh i Susan Ekins su producirali film.
„Ovo je film o pljački, a takvi filmovi su uvijek zabavni. No, u ovom filmu imamo osam nevjerojatno kompleksnih, pametnih i zabavnih žena koje će vas povesti na svoje uzbudljivo putovanje.” , izjavila je Sandra Bullock, dok je Anne Hathaway rekla: „Snimanje filma je zajedničko iskustvo, a kada to iskustvo dijelite s još sedam žena, odmah na početku imate puno toga zajedničkog. Zbog toga je bilo opušteno i zabavno snimati ovaj film.“

Oceanovih 8, film koji jedva čekamo, dolazi u naša kina pretpremijerno 13. lipnja u distribuciji Blitza.

Pogledaj trailer:


 
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene