"legenda!"

Pogledajte kako je Kedžo odgovorio na optužbe za plagiranje, ovome se od njega nitko nije nadao!

Damir Kedžo Damir Kedžo Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo In Magazin: Damir Kedžo - 6 In Magazin: Damir Kedžo - 7 Damir Kedžo Damir Kedžo - 4 In Magazin: Damir Kedžo - 6 +3 Damir Kedžo Galerija

Damir Kedžo na svojem profilu na Instagramu objavio je video u kojem izvodi pjesmu "Human", nakon što je optužen da je njegova pjesma za Doru plagijat tog hita.

Nakon što su obavljene sve pjesme s ovogodišnje Dore, hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, Damir Kedžo prometnuo se u jednog od najvećih favorita ove godine.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Za pjesmu "Angels and Demons" neki su ga optužili da je plagijat pjesme "Human", koju izvodi Rag'n'Bone Man, pa je Damir na svojem profilu na Instagramu objavio video u kojem izvodi upravo tu pjesmu.

Pritom je na sebi imao i prigodnu majicu s napisom "Your Favorite Human" ("vaš najdraži čovjek").

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DAMIR KEDZO (@damirkedzo)

"Bravo! To je bilo za ciljanu publiku, valjda će sad biti tiho", "Hoćemo još", "Super si, Damire", "Razvaljotka", "Legenda", pisali su mu pratitelji koje je tom malom provokacijom iznenadio, ali i oduševio.

Kedžo je 2020. godine pobijedio na Dori s pjesmom "Divlji vjetre", no nije išao na Eurosong jer je otkazan zbog pandemije.

Dora će se održati u subotu 11. veljače kada ćemo saznati tko ove godine predstavlja Hrvatsku u Liverpoolu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 3 Slavko Sobin Slavko Sobin - 1 +17 Slavko Sobin - 1 Celebrity Luka Nižetić u Budimpešti posjetio našeg zgodnog glumca koji tamo snima seriju: "Bio si top!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene