ludi provod u mađarskoj

Luka Nižetić u Budimpešti posjetio našeg zgodnog glumca koji tamo snima seriju: "Bio si top!"

Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 3 Slavko Sobin Slavko Sobin - 1 Slavko Sobin - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +12 Luka Nižetić - 4 Galerija

Luka Nižetić i Slavko Sobin na društvenim mrežama otkrili su da su se zajedno provodili u Budimpešti.

Naš glumac Slavko Sobin u Budimpešti snima novu seriju "El Turco", u kojoj je glavna zvijezda popularni turski glumac Can Yaman, a ranije je otkrio kako će zbog toga glavni grad Mađarske postati njegov dom na šest mjeseci.

Pogledaj i ovo In Magazin: Indira Levak - 2 tko voli motore, a tko vinograd? Skrivene strasti domaćih zvijezda: Sviraju harmoniku, voze bijesne motore i hodaju po žeravici!

Na svojem profilu na Instagramu pokazao je kako se provodi na setu, ali i u pauzama od snimanja, a otkrio je i da ga je posjetio pjevač Luka Nižetić, kojeg je proveo po gradu i odveo ga u večernji izlazak.

I Luka je na svojem profilu na Instagramu objavio galeriju fotografija i snimki iz Budimpešte iz kojih se može zaključiti da se sjajno proveo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Hvala, vikend. Bija si top", napisao je Luka, a pratitelji su mu u komentarima pohvalili stajling i uputili brojna srca.

Inače, Luka je prije odlaska u Mađarsku posjetio frizera i drastično promijenio frizuru, a za novi imidž dobio je same komplimente.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin +24 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan Vukadin podijelio je privatnu fotografiju s ocem, a zajedno su pozirali povodom posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene