Imao nekoliko zahtjeva

Šaban Šaulić predosjetio da će mu se nešto strašno dogoditi? Oporuku je sastavio prije 3 mjeseca

Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Galerija

Prema oporuci Šabana Šaulića, sve nekretnine i nepokretnu imovinu kralja narodne glazbe naslijedit će članovi njegove obitelji.

Tragično preminuli pjevač i "kralj narodne glazbe" Šaban Šaulić prije tri  mjeseca sastavio je oporuku u kojoj svu svoju imovinu ostavlja supruzi, djeci i unucima.

Pogledaj i ovo Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Prevelika tuga Obitelj Šabana Šaulića ne pronalazi utjehu, prijatelji zabirnuti za njegovu kćer Ildu: "Satima sjedi i plače"

Šaban je svoje želje izdiktirao obiteljskom odvjetniku koji je sastavio oporuku, piše "Srpski telegraf", a prenosi Blic.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

"Šaban je u posljednje vrijeme bio prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog se jutra probudio i zamolio Gocu da pozove obiteljskog odvjetnika. Rekao joj je da se već neko vrijeme ne osjeća najbolje i da želi sastaviti oporuku. Ona mu je rekla da ne pretjeruje i da za to ima vremena, ali na kraju je, budući da je bio uporan, učinila kako je želio", rekao je izvor za Srpski telegraf, koji je dodao da je testament sastavljen u obiteljskoj kući Šaulića.

U oporuci navodno stoji da je Šaban vilu čija se vrijednost procjenjuje na milijun eura ostavio supruzi Gordani, kuću u Krčedinu unucima, dok je djeci ostavio tri stana u Beogradu.

"Oporuka je sastavljena u njihovoj obiteljskoj kući, u Gocinu prisustvu. U njemu je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrednu milijun eura, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega će je naslijediti djeca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodijelio na troje dece: Mihajla, Ildu i Sanelu", otkrio je izvor.

Šaban je uz to u oporuci striktno naveo da se kuća na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu prodati, dok djeca sa stanovima mogu raditi što žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. Prema tvrdnjama prijatelja obitelji, na tim računima ima najmanje 500.000 eura i taj novac pripast će Gordani Šaulić, naveo je izvor.

Kuća u Krčedinu bila je Šabanova oaza mira gdje je provodio većinu svog slobodnog vremena. Mještani za njega imaju samo riječi hvale, koje je vijest o Šabanovoj smrti šokirala i rastužila. 

"Navikli smo da on dođe još početkom ožujka i sjedi do do kraja listopada. Imao je dva čamca kojima je išao na pecanje. Po Krčedinu se priča da je posljednji put upecao soma od 25 kilograma. Uvijek kada bi imao veliki ulov odmah bi zapalio roštilj i pozvao sve iz sela, bio je vesele prirode. Ja sam im se nekad priključio, on uvijek zove, takav je bio. Sa svima je htio da stane i popriča", otkrio je za Blic Šabanov susjed, koji ne može vjerovati što mu se dogodilo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on

Šaban Šaulić bit će sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a datum će biti naknadno objavljen.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +14 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) +4 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Celebrity Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +5 Severina (Foto: Screenshot) inMagazin Severina sasvim otvoreno: Ispričala nam je što ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od očiju javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene