Prevelika tuga

Obitelj Šabana Šaulića ne pronalazi utjehu, prijatelji zabirnuti za njegovu kćer Ildu: "Satima sjedi i plače"

Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ilda Šaulić (Foto: Instagram) Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Ilda Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

Obitelj Šabana Šaulića ne miri se s njegovim gubitkom.

Obitelj glazbene legende Šabana Šaulića, koji je život izgubio u prometnoj nesreći u Njemačkoj vraćajući se se nastupa, prije više od mjesec dana, ne miri se s njegovim gubitkom.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Imao nekoliko zahtjeva Šaban Šaulić predosjetio da će mu se nešto strašno dogoditi? Oporuku je sastavio prije 3 mjeseca

Srpski mediji prenose kako su Šabanova supruga Gordana, sin Mihajlo te kćeri Ilda i Sanela ne pronalaze utjehu.

Ilda koja je i sama pjevačica otkazala je sve nastupe i poslovne obaveze, a prijatelji su jako zabrinuti za nju.

"Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao zapostaviti svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi životni trener. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motivira ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati bit života. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi pričati iako je planirala uoči ljeta izbaciti novi singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu“, rekao je izvor blizak obitelji za Kurir.

Sredinom veljače preminuo je Šabanov rođak i pjevač Muradif Demirović koji se nije oporavio od teškog gubitka, izvijestili su tamošnji mediji.

Posljednji ispraćaj pjevača održan je 22. veljače uz pjesmu koju je nekad davno posvetio supruzi Gordani

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +2 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene