Bol ne jenjava

Obitelj i prijatelji prisjećaju se kralja narodne glazbe na tužnu obljetnicu, njegova udovica neutješno je plakala

Gordana, Sanela Šaulić i Luka Adžić Gordana, Sanela Šaulić i Luka Adžić Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 1 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 2 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 3 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 4 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) +16 Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Galerija

Obitelj i prijatelji došli su se oprostiti od velikog Šabana Šaulića koji je smrtno stradao prije četiri godine, njegova supruga još se teško miri s odlaskom glazbene legende.

Obitelj i prijatelji te ostali ljubitelji njegove glazbe došli su se pomoliti i zapaliti svijeće na grob legendarnog glazbenika Šabana Šaulića.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Imao nekoliko zahtjeva Šaban Šaulić predosjetio da će mu se nešto strašno dogoditi? Oporuku je sastavio prije 3 mjeseca

Šaban je prije točno četiri godine smrtno stradao u prometnoj nesreći u Njemačkoj, a vijest o smrti tada 58-godišnjeg pjevača šokirala je regiju.

Na njegovu grobu okupili su se njegovi najmiliji, udovica Gordana Šaulić, kćer Sanela Šaulić te njezin sin i Šabanov unuk, nogometaš Luka Adžić.

Osim njih, pjevaču su se došli pokloniti i bliski prijatelji te ljubitelji njegove glazbe koji se također teško mire s njegovim odlaskom.

Šaban je osim Gordane i Sanele iza sebe ostavio i kćer Ildu i sinove Mihajla i Roberta.

Podsjetimo, legendarni pjevač poginuo je 17. veljače 2019. godine u prometnoj nesreći koja se dogodila nakon što se vraćao s nastupa u Njemačkoj. U automobil u kojem je bio s još dvoje kolega zabio se pijani vozač. Dok su se vozili prema aerodromu na putu su bili radovi pa su prelazili iz jedne trake u drugu, a onda su čuli udarac drugog vozila koje je naletjelo na njih otpozadi. Prtljažnik automobila se nabio skroz do suvozačeva mjesta na kojem je sjedio Šaban, a na Mirsada je pao sintesajzer od kojeg je zadobio težak udarac u glavu. Šaulić je 3 mjeseca prije smrti napisao i oporuku, kao da je predosjećao da mu se bliži kraj, a imovinu vrijednu nekoliko milijuna eura ostavio je supruzi Gordani, djeci i unucima.

Početkom prošle godine, vozač koji je skrivio smrt pjevača Turčin Alsin Levent osuđen je na samo tri godine zatvora, a evo što je na presudu rekla Gordana.

"Tužni smo i razočarani poslije svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da njemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedjelo. Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo vidjeli ni trunku kajanja u tom čovjeku koji je oduzeo dva života i dvije obitelji zavio u crno", kazala je za Blic.rs i dodala da ne postoji kazna koja joj može vratiti supruga.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 3 Celebrity Nezadovoljni Hrvati pokušavaju izbaciti Let 3 s Eurosonga: "Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene