tri godine od nesreće

Obitelj Šabana Šaulića razočarana presudom čovjeku koji je skrivio njegovu smrt, detalji iz zadnjih sati života pjevača još lede krv u žilama

Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban i Gordana Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Ilda Šaulić (Foto: Instagram) Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Galerija

Obitelj Šabana Šaulića oglasila se nakon presude Asinu Leventu koji je skrivio prometnu nesreću u kojoj je pjevač smrtno stradao prije tri godine.

Turčin Alsin Levent koji je skrivio nesreću u kojoj je smrtno stradao srpski pjevač Šaban Šaulić, osuđen je na tri godine zatvora, javljaju srpski mediji.

Pogledaj i ovo Ilda i Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Prevelika tuga Obitelj Šabana Šaulića ne pronalazi utjehu, prijatelji zabirnuti za njegovu kćer Ildu: "Satima sjedi i plače"

Suđenje se održalo u njemačkom gradu Guterslohu, gotovo tri godine nakon što su u prometnoj nesreći nedaleko od Bielefelda poginuli kralj narodne glazbe i klavijaturist Mirsad Kerić, dok je Šabanov kum Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede i završio u bolnici.

Suđenju su prisustvovali Šabanova obitelj te sin poginulog Mirsada Kerića. Udovica Gordana Šaulić se nakon presude oglasila za medije.

"Tužni smo i razočarani poslije svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da njemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedjelo. Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo vidjeli ni trunku kajanja u tom čovjeku koji je oduzeo dva života i dvije obitelji zavio u crno", kazala je za Blic.rs i dodala da ne postoji kazna koja joj može vratiti supruga. Presudu je za komentirao i kum pokojnog pjevača Slobodan Stojadinović, koji je preživio nesreću.

"U šoku sam. Nisam mogao prisustvovati suđenju. Ne znam što da vam kažem. Očekivao sam najstrožu kaznu. Da bude primjer svima, pa i nama kako se trebamo ponašati u prometu i da trebamo voditi računa o svemu. Tuga do neba", kazao je Stojadinović.

On je nakon nesreće otkrio i da se Šaban posljednjih sati svojeg života ponašao jako čudno, a njegova ispovijest još ledi krv u žilama.

Ispričao je kako je pjevač djelovao kao da mu se negdje žuri i stalno je gledao na sati, među ostalim i kada se popeo na pozornicu te nekoliko puta i tijekom koncerta.

Šaban je zahtijevao da što prije krenu u Beograd pa su se dogovorili da će odspavati sat vremena u hotelu, spremiti se i krenuti na aerodrom. Kada je Stojadinoviću zazvonio alarm za buđenje, pjevač ga je već spreman čekao ispred vrata njegove hotelske sobe i požurivao ga.

"Kao da je žuri u smrti", kazao je za srpske medije. "Nikada prije nije bio takav. Imali smo još tri sata do polijetanja aviona, a on se ponašao kao da kasnimo. Čak mi je zamjerio što ga nisam probudio tri minute ranije. Nisam mogao vjerovati što mi priča, ali pustio sam ga, nisam se htio prepirati", dodao je.

Dok su se vozili prema aerodromu na putu su bili radovi pa su prelazili iz jedne trake u drugu, a onda su čuli udarac drugog vozila koje je naletjelo na njih otpozadi. Prtljažnik automobila se nabio skroz do suvozačeva mjesta na kojem je sjedio Šaban, a na Mirsada je pao sintesajzer od kojeg je zadobio težak udarac u glavu

Kako su tada pisali njemački mediji, osuđeni vozač je prilikom udarca u automobil u kojem se nalazio Šaban vozio brzinom većom od 180 kilometara na sat.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene