Palo pomirenje

Nova šansa za slavni par: Ona izgleda poput njegove bivše žene, a čini se da ne mogu jedno bez drugog

Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Jenna Dewan Tatum i Channig Tatum (Foto: Getty) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Instagram) +0 Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Galerija

Jessie J i Channing Ttaum prekinuli su u prosincu nakon godinu dana ljubavi iz vedra neba, no čini se da ne mogu jedno bez drugoga.

Pjevačica Jessie J i glumac Channing Tatum prekinuli su u prosincu prošle godine nakon godinu dana veze.

Pogledaj i ovo Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Više se ne kriju Pjevačici očito ne smeta što izgleda identično kao njegova bivša, jer su konačno potvrdili vezu

Podsjetimo, Channing je u njoj pronašao utjehu nakon razvoda od kolegice Jenne Dewan, s kojom je proveo ukupno 12 godina, od čega 9 u braku, te s kojom ima kćerkicu Everly. Ubrzo nakon što su potvrdili vijesti o razvodu, Jenna je pokazala novog dečka, glumca Stevea Kazeea, s kojim trenutačno očekuje dijete, dok je Channing vezu s Jessie ipak skrivao.

Nakon što su prvi put uhvaćeni zajedno, javnost je odmah počela komentirati kako pjevačica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu, zbog čega su se na kraju oglasile obje te zamolile da se prestane s takvim usporedbama.

Šuškalo se i kako Channing nije prebolio Jennu, već je s Jessie samo zato što joj nalikuje, pa nikoga nije previše iznenadio prosinački prekid glazbeno-glumačkog para.

Ipak, par među kojim je 7 godina svojoj je ljubavi odlučio sada dati još jednu šansu. "Dok su bili razdvojeni, shvatili su da im je stalo do njihove romanse. Nisu ju spremni tek tako pustiti", otkrio je izvor blizak paru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

Navodno su si sada oslobodili rasporede kako bi što više vremena proveli zajedno te nikad nisu bili sretniji, a talentirana Britanka upoznala je i njegovu 6-godišnju kćerkicu.

"Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna", poručio je glumac jednom prilikom svojoj partnerici koju očito nije spreman pustiti iz života. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Profimedia) Ekipa serije The O.C. (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) +2 Mischa Barton (Foto: Getty Images) Celebrity Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene