što joj se dogodilo?

Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

Marijana Seifert Marijana Seifert Tomislav Miletić/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 2 Marijana Seifert - 1 Marijana Seifert - 4 Marijana Seifert - 5 Marijana Seifert - 6 Marijana Seifert - 1 +3 Marijana Seifert - 2 Galerija

Policija opet intenzivno traga za Marijanom Seifert iz Big Brothera koja je nestala prije gotovo četiri mjeseca u Zagrebu.

Marijana Seifert, koju je javnost upoznala tijekom sudjelovanja u realityju "Big Brother", nestala je u noći 26. travnja kada je otišla iz doma na Savici u kojem je živjela s obitelji, a nestanak je policiji prijavio njezin suprug. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi još nije pronađena.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert ''molim vas, pomozite!'' ''Ubijena je, na Sljemenu je, nalazi se na stazi 9!'' Sestra nestale Marijane iz Big Brothera šokirala objavom

Zbog niskog vodostaja Save, policija je sada opet pojačala potragu oko Mosta mladosti i nizvodno, iako su to područje ranije pretražili pripadnici HGSS-a i ronioci, piše 24 sata.

Nedavno se oko Marijanina nestanka oglasila njezina sestra Maja Kovačević.

"Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti", kazala je za Slobodnu Dalmaciju.

Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome", dodala je i istaknula kako smatra da policija nije obavila posao kako treba.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade. Roditelji su je zadnji put vidjeli za Uskrs.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 +15 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene