Očekivanja su bila veća

Jedan detalj sa svadbe Graše i Hane iznenadio je javnost i podijelio mišljenja: "Netko se šali ili?''

Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić na vjenčanju su imali jednostavnu tortu, koja je izazvala podijeljena mišljenja javnosti.

Petar Grašo i Hana Huljić za vikend su izrekli sudbonosno "da", a detalji s vjenčanja godine još ne prestaju curiti.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Tako se na Instagramu pojavila i fotografija torte, čiji je izgled iznenadio javnost i podijelio mišljenja.

Mladenci su se odlučili za jednostavnu tortu za koju je bio zadužen Grašin kum, slovenski chef Tomaž Kavčič, odnosno ekipa iz njegova restorana Pri Lojzetu.

"Imali smo čast poslužiti našu vjenčanu tortu na vjenčanju našeg dragog prijatelja Petra Graše s Hanom Huljić", piše u opisu fotografije koja je objavljena na službenom Instagramu restorana i na kojoj Grašo i njegov kum poziraju sa chefovima pored torte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gostilna Pri Lojzetu (@dvorec_zemono)

"Čekaj, ovo je stvarno svadbena torta? Je li se netko šali?", "Čestitam od srca, a torta, kao da je važno kako izgleda, sigurno je bila ukusna", neki su od komentara na račun izgleda torte, no prevladale su čestitke mladencima.

Podsjetimo, Grašo i Hana vjenčali su se u splitskoj crvki svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a svadbeno slavlje održali su u jednom popularnom restoranu uz more. Graši je, uz Tomaža, kum bio i umirovljeni košarkaš Dino Rađa, dok je Hana za kumu odabrala pjevačicu Domenicu.

Novopečeni mladenci zajedno čekaju i bebu, koja bi trebala doći naljeto, nakon čega su najavili još jedno, veliko svadbeno slavlje, a Hana je na svadbi pokazala i trudnički trbuščić.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Druga haljina Hane Huljić savršeno je istaknula njezin trudnički trbuh, pogledajte što je odjenula nakon vjenčanice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene