Isplivale su fotografije sa svadbe Hane Huljić i Petra Graše na kojima mladenka nosi drugu haljinu, ispod koje se nazire njezin trudnički trbuh.

Galerija Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela - 1 Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa, Petar Grašo i Hana Huljić +26 Hana Huljić i Petar Grašo - 1

Petar Grašo i Hana Huljić za vikend su izrekli sudbonosno "da", a dojmovi s vjenčanja godina još se ne sliježu i neprestano cure nove detalji.

Vezani članci Danijela Martinović - 3 Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret! Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić danas će stati pred oltar! Rijetki detalji su procurili, ali evo što sve znamo o svadbi godine!

Sada su se pojavile fotografije iz restorana u kojem j održano svadbeno slavlje i na kojima se vidi da se mladenka nakon vjenčanja presvukla.

Raskošnu vjenčanicu s otvorenim ramenima zamijenila je za jednostavniju i kraću, ali jednako elegantnu haljinu, koja je savršeno istaknula njezin trudnički trbuščić.

Mladenka je na fotkama pozirala s osobljem restorana u kojem su slavili, a sudeći prema njezinu širokom osmijehu, očito je bila sjajno raspoložena.

Podsjetimo, Grašo i Hana vjenčali su se u splitskoj crvki svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Graši su kumovi bili umirovljeni košarkaš Dino Rađa i chef Tomaž Kavačič, dok je Hana za kumu odabrala pjevačicu Domenicu Žuvelu. Novopečenim supružnicima naljeto stiže i prinova, a nakon rođenja beba najavili su još jedno, veće svadbeno slavlje.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, a Grašo je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović.

Seve podijelila neviđenu fotografiju sa sinom na poseban dan, rijetki su ostali ravnodušni na prizor: "Nisam sigurna da imate ljepšu" Severina - 3 Severina - 4 Severina - 2 +26 Severina - 6

Ni sama sebi se ne može dovoljno nadiviti, a nije tajna da i njezine upola mlađe kolegice žude za takvim tijelom! Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 2 +26 Alessandra Ambrosio - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju