Divna mladenka!

Druga haljina Hane Huljić savršeno je istaknula njezin trudnički trbuh, pogledajte što je odjenula nakon vjenčanice!

Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Isplivale su fotografije sa svadbe Hane Huljić i Petra Graše na kojima mladenka nosi drugu haljinu, ispod koje se nazire njezin trudnički trbuh.

Petar Grašo i Hana Huljić za vikend su izrekli sudbonosno "da", a dojmovi s vjenčanja godina još se ne sliježu i neprestano cure nove detalji.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Sada su se pojavile fotografije iz restorana u kojem j održano svadbeno slavlje i na kojima se vidi da se mladenka nakon vjenčanja presvukla.

Raskošnu vjenčanicu s otvorenim ramenima zamijenila je za jednostavniju i kraću, ali jednako elegantnu haljinu, koja je savršeno istaknula njezin trudnički trbuščić.

Mladenka je na fotkama pozirala s osobljem restorana u kojem su slavili, a sudeći prema njezinu širokom osmijehu, očito je bila sjajno raspoložena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝕲𝖆𝖇𝖗𝖎𝖏𝖊𝖑 Š𝖊𝖇𝖆𝖑𝖏 (@gabrijelsebalj_)

Podsjetimo, Grašo i Hana vjenčali su se u splitskoj crvki svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Graši su kumovi bili umirovljeni košarkaš Dino Rađa i chef Tomaž Kavačič, dok je Hana za kumu odabrala pjevačicu Domenicu Žuvelu. Novopečenim supružnicima naljeto stiže i prinova, a nakon rođenja beba najavili su još jedno, veće svadbeno slavlje.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu prošle godine, a Grašo je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Seve podijelila neviđenu fotografiju sa sinom na poseban dan, rijetki su ostali ravnodušni na prizor: "Nisam sigurna da imate ljepšu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene