hm...

Zgodni sin Siniše Vuce zaplesao s Domenikom i potaknuo šuškanja, a Maja je jedva zadržala jezik za zubima

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Vilibald Vuco Domenica, Alan Walme Domenica i Vilibald Vuco - 2 Domenica, Alan Walme Domenica i Vilibald Vuco - 3 Domenica, Alan Walme Domenica i Vilibald Vuco - 4 Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica i Vilibald Vuco - 5 +30 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Galerija

Domenica i Alan Walme u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su cha cha cha, a onda i jive s Vilibaldom Vucom.

Domenica i Alan Walme u desetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su cha cha cha.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica Žuvela - 6 oklijevala je Nikad ljepša Domenica očarala izgledom na novoj fotki pa pokazala i jednu koje se srami: "To ne želite vidjeti"

Vrckavi par pomeo je pozornicu, a Domenica je plijenila poglede i svojim outfitom. Nosila je uski crveni topić s velikim prorezom koji je otkrio dio trbuha i dekoltea te plavu mini suknju s resicama u kojoj je pokazala vitke noge.

U ovoj emisiji plesnim parovima pridružili su se i posebni gosti naših zvijezda koji su nekoliko dana intenzivno uvježbavali koreografije s njima.

Plesač Alan Walme tako je morao složiti i koreografiju koja će uključiti Domenicinog prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu, inače i sina glazbenik Siniše Vuce.

Kada ga je Maja Šuput predstavila na početku večeri kao Domenicinom prijatelja, rekla je i: "A šuška se da...", no zaustavio ju je Igor Mešin, a taj detalj sigurno je zaintrigirao gledatelje.

"Moj gost je mladi gospodin Vilibald Vuco, jedini od mojih prijatelja koji je dovoljno lud da bi stao ispred kamere i plesao sa mnom u emisiji", kazala je Domenica prije nastupa, a Igor je zatim podsjetio kako je ranije obećala da će, ako dogura do 10. emisije, otkriti svoj ljubavni status.

Vilibald je s Domenicom i Alanom plesao jive i pokazao da se, osim na nogometnom terenu, odlično snalazi i na plesnom podiju.

"Lijepo, zaigrano, od početka do kraja plesa, koreografski mi se dosta svidjelo, bilo je veselo kako i jive i treba bit", komentirao je Marko Ciboci

Igor Barbarić se složio i naglasio je kako je ovo bila jako dobra točka.

Larisa Lipovac Navojec je iskoristila priliku da pohvali sve goste, a onda je posebno čestitala Domenici na napretku iz emisije u emisiju.

"Ovo je bilo super, toliko se osjeti da ste Vilibald i ti prijatelji, prštali ste energijom i dali nam jedan simpatičan nastup za kraj večeri", komentirala je Franka.

Dobili su 34 boda za drugi nastup.

Zatim je Maja pitala Domenicu pitanje koje je zanimalo sve - ima li dečka i je li to Vilibald?

"Ja sam žena od riječi pa ću vam teška srca reći da imam dečka, ali nije on", priznala je Domenica

Maja je ukazala i na to da je večer slučajno završila muškim poljupcem jer se Domenica izmaknula, a dečki su sve prokomentirali kroz smijeh, pa su zapjevali pjesmu "Čista petica" Maje Šuput i grupe Enjoy, ali verziju za Domenicu.

"Domenica me pozvala jer često znamo plesati na događanjima, drago mi je da me pozvala i veselim se nedjelji", kazao je uoči emisije Vilibald Vuco.

1/50 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput +45 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +38 Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Larisina kratka haljina obična je samo na prvi pogled, posebnom ju je učinio detalj na rubovima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene