Prizori za pamćenje

Jedna od naših najljepših plesačica posvetila lijepe riječi svom partneru, a spomenula je i Cibocija: "Nije toliko opasan kako se čini!"

Helena Janjušević i Sandi Pego Helena Janjušević i Sandi Pego Helena Janjušević/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević i Sandi Pego Helena Janjušević i Sandi Pego Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Helena Janjušević i Sandi Pego - 3 Helena Janjušević i Sandi Pego - 1 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +8 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Helena Janjušević objavila je fotografije sa Sandijem Pegom i u emotivnom statusu priznala koliko je ponosna na njega.

Naš proslavljeni tiktoker Sandi Pego i njegova plesna mentorica iz showa "Ples sa zvijezdama" Helena Janjušević spremni su za veliko finale koje će biti održano u nedjelju, a emocije uoči toga su poprilično jake.

Pogledaj i ovo Paula Jeričević i Filip Tonković - 4 Kakav vikend! Prije dva dana se udala, a danas je gledamo u finalu hit-showa: Pogledajte nestvarno lijepe fotke s vjenčanja!

Helena je na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija iz emisija i posvetila Sandiju emotivne riječi.

"Ajmooo finaleee, guštanje na najjače! Kakvo polufinale, kakav napredak, pa ljudi on je pravi denser postaom preponosna sam aaaaa! Željela bih ti se zahvaliti na predanosti, radu i vremenu te povjerenju da se prepustiš u sve moguće zadatke, razvalio si na najjače. Još samo jedan zadatak, a to je finaleee eeeiii. Naravno, Marko Herceg bitna je karika u cijelom ovom plesnom putovanju koji je bio uz nas. Hvala i Marku Cibociju koji nas je prošli tjedan drilao i donio novu fresh enerži. Nije toliko opasan kao što se čini", napisala je Helena uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

"Predivan nastup", "Predivna priča Helena. Sve pohvale tebi i sandiju, navijam za vas u nedjelju", "Bravo, bravo, bravo", "Posebne koreografije s dušom, čista emocija, to ste vas dvoje", "Genijalni ste! Zračite i razvaljujete i na podiju i van njega", poručili su im navijači.

Veliko finale showa ''Ples sa zvijezdama'' na rasporedu je u u nedjelju 29. svibnja od 20.15 na Novoj TV.

Ova nedjelja puna je iznenađenja, te osim što ćemo saznati pobjednika showa, u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjet ćemo i članove žirija na plesnom podiju.

Marko, Franka, Larisa i Igor stat će u plesne cipele te barem malo iskusiti kako je bilo kandidatima pripremajući se za 12 emisija showa. S iščekivanjem se očekuje ovaj nastup, kao i nastupi četvero finalista nakon kojih ćemo saznati tko je najviše osvojio publiku i zaslužio titulu pobjednika.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put. Ne propustite pogledati finalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +0 Slaven i Leo Bilić Celebrity Slaven Bilić na utakmicu poveo najstarijeg sina kojeg nemamo često priliku vidjeti, imaju potpuno različit imidž!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos +13 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene