Kakav vikend!

Prije dva dana se udala, a danas je gledamo u finalu hit-showa: Pogledajte nestvarno lijepe fotke s vjenčanja!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević i Filip Tonković - 4 Paula Jeričević i Filip Tonković - 1 Paula Jeričević i Filip Tonković - 3 Paula Jeričević i Filip Tonković - 5 Paula Jeričević i Filip Tonković - 2 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 12 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 4 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 1 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 8 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 1 +23 Vjenčanje Paule Jeričević i Filipa Tonkovića - 2 Galerija

Mentorica i finalistica showa ''Ples sa zvijezdama'' proteklog je vikenda stala pred oltar i izrekla sudbonosno ''da'' svom dugogodišnjem partneru Filipu Tonkoviću, a danas će se bori za titulu najboljeg plesnog para s Filipom Vidovićem!

Paula Jeričević, mentorica i finalistica showa ''Ples sa zvijezdama'' prije dva je dana prošetala do oltara kako bi izrekla sudbonosno ''da'' svom dugogodišnjem partneru Filipu Tonkoviću.

Pogledaj i ovo Paula Tonković Puno razloga za slavlje Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

Mladenka je poslala i službene fotografije s vjenčanja, a novopečeni bračni par pozirao je zagrljen sa zalaskom sunca.

Naša Paula blistala je u uskoj bijeloj vjenčanici s visokim prorezom sa zadnje strane, a imala je i nisku pundžu. Njen odabranik nosio je crno odijelo s prslukom na bijeloj košulji.

Za prvi ples, mladenci su odabrali pjesmu ''Time Of My Life'' iz filma ''Prljavi ples'', a nitko nije ništa manje od spektakla ni očekivao pa su tako Filip i Paula oduševili sve goste posebnom koreografijom, a u jednom je trenu, baš kao i u slavnoj sceni filma, Filip Paulu podigao visoko da ostavi dojam kao da leti, a svi uzvanici dali su im gromoglasan pljesak.

Atmosfera na svadbi bila je odlična, a prvi susret mladenaca prije odlaska na vjenčanja te ostale važne i vesele trenutke na Instagramu je sa znatiželjnim obožavateljima dijelila i Petra Jeričević, sestra Paule te nekadašnja pobjednica ''Plesa sa zvijezdama''.

Svadbi su od ostalih kandidata showa prisustvovali njezin plesni partner Filip Vidović, Marko Mrkić, Domenica, Ivana Čuljak i Gabriela Pilić koja je također podijelila veselu atmosferu na svadbi.

I dok su se u petak veselili na Paulinoj svadbi, danas će morati dati sve od sebe u finalnoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama''.

Četiri para koja će se natjecati za titulu najboljeg plesnog para su Filip i Paula, Pedro i Valentina, Jelena i Marko te Sandi i Helena.

Žiri i kandidati pripremaju i nekoliko iznenađenja za gledatelje, a kako će izgledati finalna večer ''Plesa sa zvijezdama'' pogledajte večeras u 20.15 na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene