Svaka čast na hrabrosti!

Nitko nije ni primijetio što se dogodilo Filipu tijekom nastupa, evo kako je proveo večer: "After party na traumi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović i Nataša Pavičević Filip Vidović i Nataša Pavičević Filip Vidović Filip Vidović i Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 4 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 3 +19 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 2 Galerija

Filip Vidović je u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" ozlijedio nogu tijekom nastupa, a da to nitko nije ni primijetio.

Filip Vidović i njegova mentorica Paula Jeričević u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su jive i za svoj nastup od žirija dobili 32 boda, međutim glumcu se dogodila ozljeda tijekom plesa, što zapravo nitko isprva nije ni primijetio, pa ni njegova partnerica. 

Pogledaj i ovo Paula Jeričević, Filip Vidović i Maja Šuput Maja k'o Maja! Maju je zanimala samo jedna stvar vezana za svadbu naše mentorice koja se udala prije dva dana!

Što se dogodilo gledateljima su pojasnili voditelji Maja Šuput i Igor Mešin, a Filip je nakon nastupa završio kod liječnika i na kraju emisije se vratio u studio s gipsom na nozi. Njegova djevojka Nataša Pavičević na svojem je profilu na Instagramu objavila video iz bolnice koji je snimila dok su čekali pregled.

"PSZ after party na traumi", napisala je uz video koji je objavila.

Filip i Paula su prošli u daljnje natjecanje, a njegovi kolege iz showa su mu putem društvenih mreža pružili podršku.

"Njih dvoje su sjajni, njih dvoje su posebni, njih dvoje imaju ono nešto, to nešto je talent. I s tom nogom opet ste, i opet ostajete pobjednici", poručila im je Bojana Gregorić Vejzović.

A o svemu se na Instagramu oglasila i Paula.

"Nije me bilo čitavu večer s vama jer sam bila u mislima isključivo s Fićom. Možda je ovo samo show na van, ali za mene je ovo puno više. Otplesali smo čitav jive bez da sam primijetila da se nešto desilo jer je Fićo odradio točku do kraja bez da je utjecao na izvedbu. Otplesao je do kraja, preskočio me i skočio na nogu, zbog koje je čitavu večer proveo na hitnoj. Ovo nije patetika, ovo je veliki shoutout za mog malog, a velikog zmaja, mog najdražeg partnera ikada, plesača koji ostavi dušu na plesnom podiju. Divim ti se, zakon si i jedva čekam da ovo prođe i da sve zaboravimo", napisala je Paula uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

  1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 +13 Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Celebrity Pogledajte Grubnićevu reakciju nakon što je torta završila na Majinoj haljini, nije im bilo lako!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +22 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene