Ljeto bez pauze

Nema odmora za Petra Grašu: Nakon što je zabrinuo obožavatelje, pokazao je da je bolje nego ikad!

Petar Grašo Petar Grašo Šime Zelić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Petra Graše u Sarajevu - 1 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 2 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 3 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 4 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 5 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 6 Koncert Petra Graše u Sarajevu - 7 Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +14 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo održao je koncert u Sarajevu nakon što mu je prije nekoliko dana pozlilo od iscrpljenosti zbog brojnih nastupa i putovanja.

Pjevač Petar Grašo održao je koncert u Sarajevu povodom 130 godina Sarajevskog Kiseljaka.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Brojna publika s njim je uglas pjevala njegove najveće hitove, a prije koncerta kratko se obratio novinarima.

"Drago mi je vidjeti Sarajevo ljeti, jer su moji koncerti bili zimi. Nećemo puno pričati nego ćemo pjevati", kazao je Grašo za Avaz.ba.

Petar je prije nekoliko dana zabrinuo obožavatelje zbog medijskih napisa o njegovu zdravlju, a menadžerica Martina Podgorski za DNEVNIK.hr je potvrdila kako mu je pozlilo od iscrpljenosti zbog brojnih nastupa i putovanja.

"Grašo nije hospitaliziran, nije dobio nikakve injekcije i ne radi se o nikakvom za zdravlje opasnom stanju. Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću nakon nje", kazala nam je Podgorski, a zatim se o svemu oglasio i sam pjevač.

"Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad", poručio je u videu koji je objavio na Inststagramu i u čijem je opisu još jednom naglasio: "Živ i zdrav... I spreman za fenomenalan nadolazeći tjedan".

Grašo je proteklih dana imao nastupe u Dubrovniku, Splitu i na Korčuli, a nedavno je sa suprugom Hanom Huljić dobio i prvo dijete, kćerkicu Albu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene