''Mangio Pasta''

Najpopularniji reper u Hrvatskoj ima novi hit, izbacio je singl s novim reperom iz Drniša, poslušajte kako zvuče!

Peki i Grše - 2 Peki i Grše - 2 PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peki i Grše - 2 Peki i Grše - 1 Baby Lasagna i Grše - 3 Baby Lasagna i Grše - 1 In Magazin: Grše - 3 Grše u Domu sportova - 8 Grše u Domu sportova - 1 Grše - 4 Grše - 3 Grše - 2 +2 Grše - 1 Galerija

Reper Grše ima novi hit singl s mladim drniškim reperom Pakijem, poslušajte kako zvuči ''Mangio Pasta''.

Sredinom travnja mladi reper iz Drniša - Peki, objavio je debitantski solo album ''Fortuna'', koji je u prvih tjedan dana od objave samo na Spotifyju prikupio više od 200.000 streamova. Kao jedna od najslušanijih pjesama s ovog izdanja istaknula se ''Mangio Pasta'', duet s Gršom koji je u kratkom roku postao favorit publike. Ovom prilikom pjesma je predstavljena kao drugi po redu singl s Pekijevog albuma prvijenca, zajedno s pratećim videospotom ispunjenim atmosferom mediteranskog načina života.

Na svom prvom solo albumu ''Fortuna'', Peki je predstavio dvanaest autorskih pjesama, među kojima se kao gosti pojavljuju vodeća imena domaće hip-hop scene, a to su Hiljson Mandela, Vojko V, Bore Balboa i Grše, kao i mlada trap senzacija, velikogorički reper Baks.

U kreiranju albuma ''Fortuna'' sudjelovalo je šest producenata, a to su Mihovil Šoštarić Lockroom i El Maar te Trky, Traposlavia, Fynolla i Luka Pekas. Uz njih, na izdanju su sudjelovali i glazbenici Ante Labetić (violina), Matej Vukić (truba) i Branimir Župić (klavir). Prateće vizuale i artwork kreirali su blck.xcvi i Marin Ćosić (hrapavastr).

Pjesma ''Mangio Pasta'' se odmah po objavi albuma istaknula kao jedan od favorita publike te je vrlo brzo ušla u Billboard Croatia Songs listu, gdje se nalazi već sedam tjedana, a samo na Spotifyju je do sada ostvarila više od milijun i pol streamova. Na samom ulasku u ljetni period, Peki i Grše ovaj duet predstavljaju kao novi singl s albuma “Fortuna”, zajedno s pratećim videospotom, za koji su zaslužni Luka Matković i Ana Cindrić.

Pravog imena Josip Pekas, ovaj mladi izvođač, autor i producent odrastao je u glazbenoj obitelji i stekao je formalno glazbeno obrazovanje. Svira saksofon i bubnjeve, a pisanjem i produciranjem glazbe počeo se baviti samo tjedan dana prije nego što je napravio prvu pjesmu. Iza sebe ima niz festivalskih nastupa, zamijećenih suradnji kao i EP izdanje “Druga strana lica” iz 2022. godine. Pred njim je period ljetnih festivalskih koncerata, a među prvim potvrđenima je nastup na festivalu Beat na moru, krajem kolovoza na otoku Krku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene