U prvom planu

Seks-bomba devedesetih pokazala više no što je planirala, bujni dekolte nije uspjela sakriti ružama

Pamela Anderson Pamela Anderson Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson Pamela Anderson - 4 Pamela Anderson - 2 Pamela Anderson - 1 Pamela Anderson - 3 Pamela Anderson - 17 Pamela Anderson - 16 Pamela Anderson - 14 Pamela Anderson - 12 Pamela Anderson - 11 +12 Pamela Anderson - 10 Galerija

Pamela Anderson uhvaćena je s buketom bijelih ruža nakon izvedbe predstave u Chicagu, a u bijeloj haljini pokazala je više nego što je očekivala.

Najseksipilnija žena 90-ih godina prošlog stoljeća Pamela Anderson uhvaćena je od strane fotografa nakon posljednje izvedbe mjuzikla u Chicagu u kojem ima jednu od glavnih uloga.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Pamela je nakon predstave izašla u bijeloj dugoj haljini na bretele, a u rukama je nosila veliki buket bijelih ruža.

Međutim, buket nije uspio sakriti Pameline bujne grudi pa su tako upale u prvi plan na fotografijama koje su brzo fotografirali okupljeni paparazzi.

Pameli je nedavno ponovnu slavu donijela serija snimljena po stvarnom životu nje i njenog bivšeg supruga Tommyja Leeja.

Serija koja se prikazuje na streaming servisu Hulu prati priču o snimci seksa koju je iz Pamelina i Tommyjeva doma ukrao električar i prodao je na internetu, da bi se brzo zatim proširila diljem svijeta.

Pamela i Tommy upoznali su se 1995. godine te su pred oltar stali nakon manje od tjedan dana veze, a u braku su dobili dva sina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +7 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene