Ekskluzivno

VIDEO Otkriveno o čemu su Jay-Z i Solange pričali u dizalu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mediji su se raspisali o ovom događaju, a sada znamo o čemu su pričali i zašto je uopće izbila tučnjava.

Bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti parodije na događaj koji je potresao svijet slavnih. Naime, u sklopu showa Saturday Night Live napravljen je kratki skeč u kojem je objašnjeno o čemu su zapravo razgovarali Jay-Z i Solange u dizalu.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Beyonce nahuškala sestru na Jay-Z-ja!?

U kratkom video uratku Jay-Z-ja glumio je Jay Pharoah) dok je Solange utjelovila Sasheer Zamata. Kasnije im se u videu pridružila i Maya Rudolph koja je glumila Queen B, piše Just Jared.

Prema njihovom viđenju, za sve je kriv običan pauk. Pogledajte video i uživajte.


Message from Solange & Jay-Z ~ SNL Season Finale by HumanSlinky

Podsjetimo, prije nego što su Beyonce i Jay-Z izašli na crveni tepih MET Gala večeri u New Yorku prije svega tjedan dana, dogodila se prilično neugodna situacija u liftu. Solange je napala Jay Z-a tako silovito, da se ni njezina vlastita sestra nije htjela umiješati već je cijeli napad spriječio tjelohranitelj Julius. Beyonce, Jay Z i Solange objavili su zajedničko priopćenje vezano uz obračun u liftu koji se dogodio prije nekoliko dana.

'Kao rezultat javnog objavljivanja snimke iz dizala, došlo je do mnogih špekulacija oko toga što je izazvalo ovaj nesretni incident. No, najvažnije od svega jest to da je naša obitelj prešla preko svega toga', stoji u njihovom priopćenju, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene