Smirile strasti

Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana

Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie i Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Tamara Ecclestone i Jay Rutland (Foto: Profimedia) Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) +0 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Galerija

Radi se o obitelji Ecclestone, koju čine tata Bernie, mama Slavica te kćeri Petra i Tamara.

Iako je obitelj uvijek izgledala skladno, barem u javnosti, sada je otkrivena velika svađa koja se dogodila između mame i kćeri.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone evo kako se sad preziva Najbogatija Hrvatica odrekla se prezimena koje joj je puno toga donijelo, no nije vratila ni djevojačko!

Radi se o obitelji Ecclestone, koju čine tata Bernie, mama Slavica te kćeri Petra i Tamara. Iako su Bernie i Slavica rastavljeni od 2009. godine. i Petra i Tamara nastavile su imati blizak odnos s oba roditelja, posebno otkad je svaka zasnovala svoju obitelj. Rastavljena Petra ima troje djece, a Tamara, koja je još uvijek sa suprugom, ima jedno dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Ipak, sada je otkriveno kako je starija Tamara bila u svađi s mamom Slavicom više od godinu dana jer je smatrala kako se ona previše miješa u njezin privatni i poslovni život. Bilo je to prije dvije godine, kako prenosi britanski The Sun.

"Bilo je to vrlo stresno i tužno razdoblje. Slavica i Tamara uvijek su bile bliske i Slavica je uvijek bila na njezinoj strani i brinula se o njoj. No svađa nije bila tajna za bliske prijatelje, ali je bila gadna", izjavila je bliska prijateljica obitelji. Kada se Slavica prošle godine razboljela te završila u bolnici, Tamara je odlučila izgladiti stvari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"Riješile su razlog svađe te pomalo počele ponovno graditi odnos. Slavica je bila na rođendanu Tamarine kćeri i svoje unuke Sophie." A dok je trajala svađa s mamom, koja je jedna od najbogatijih Hrvatica, rodom iz Rijeke, Tamara je i dalje imala blizak odnos s ocem i sestrom.

Podsjetimo, razmažena nasljednica od 2013. godine u braku je s poduzetnikom Jayjom Rutlandom, s kojim ima 5-godišnju kćer, a obitelj živi u jednoj od najluksuznijih četvrti u Londonu u kući od 70 milijuna funti. Njezina sestra Petra, s druge strane, rastala se u listopadu 2017. godine nakon šest godina braka s milijarderom Jamesom Stuntom, koji ju je navodno psihički i fizički zlostavljao, ali i varao. Njihovo troje djece živi s Petrom, a posrnuli Stunt nije štedio niti bivšu suprugu niti njezina oca Bernieja tijekom razvoda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

U jednom intervjuu Bernieja je nazvao "patuljkom", njegovu bivšu suprugu Slavicu "Lady Macbeth", a zaključio je i kako je izgubio položaj u društvu kada je oženio Petru. Ipak, Petra je nakon bolnog razvoda sreću pronašla u zagrljaju direktora umjetničke galerije Maddox Sam, Samu Palmeru, s kojim se i zaručila.

Vlasnik Formule 1 i njegova bivša supruga Slavica u braku su bili 24 godine, a danas 88-godišnji Bernie od 2012. godine vjenčan je s 47 godina mlađom Fabianom Flosi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +4 Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) Celebrity Princ iz pakla, a ne bajke: William je Kate prije braka tretirao kao sluškinju
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene