Nakon mnogo godina

Napokon zakopali ratnu sjekiru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey i Snoop Dogg nakon gotovo 7 godina ponovno su prijatelji i poziraju zajedno na nasmiješenoj fotografiji.

Davne 2007. godine, Oprah Winfrey optužila je slavnog repera Snoop Dogga da njegove pjesme šire mržnju prema ženama. Pjevač se tada uvrijedio jer mu slavna Oprah nije dala priliku da se opravda.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 1 Nevjerojatna životna priča Majka ju je ostavila, baka ju je tukla, s 14 je ostala trudna i izgubila dijete, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu!

Ovo sigurno niste znali o najmoćnijoj ženi u medijima!

'Ne volim je više. Nije mi dala priliku da kažem nešto u svoju obranu. Žao mi je jer mi je draga. Bila mi je draga', izjavio je pjevač te godine.

Sudeći prema fotografiji objavljenoj na Snoopovom Instagramu, ostavili su prošlost iza sebe i opet su prijatelji. Na fotografiji, koja je snimljena u Los Angelesu na partyju prije dodjele Oscara, njih dvoje stoje zagrljeni i nasmiješen, piše Daily Mail.

Slavna voditeljica trenutno uživa u relativnom mirnom životu jer se njezin show više ne prikazuje na televiziji. Oprah je u dugogodišnjoj vezi s autorom Stedmanom Grahaom. Jednom je priznala kako se s njime nije vjenčala jer nije tradicionalna osoba.

'Da sam se htjela udati, to bi već odavno učinila. Ja nisam tradicionalna žena te ne živim tradicionalnim životom. Da smo se vjenčali, vjerojatno ne bi dugo ostali u braku', rekla je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene