Obitelj na okupu

Najmlađe u poznatoj obitelji 'otele' svu pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kardashian, uz najnovije pojačanje Jennera, uputila se na odmor u Grčku.

Sunce, more, luksuzna jahta i cijeli Kardashian klan, uputio je na grčki otok Mykonos smješten na Egejskom moru (dio Sredozemlja). Najpoznatija reality obitelj Kardashin i Jenner, oduševljeni su cijelim iskustvom pa su svoje dojmove podijelili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Istopila kilograme Brody Jenner obranio Kim Kardashian: Puno okrutnih stvari su pisali o njoj

17-godišnja Kendall i 15-godišnja Kylie prve su poslale nekoliko objava na Instagramu, te su pozirale sa svojim polubratom Brodyjem koji je ove sezone pridružio showu 'Keepin' Up With Kardashians'.

Brody je inače 29-godišnji sin Olimpijca i supruga Kris Jenner, Bruce Jennera. Bruce je Brodyja dobio u kratkom braku s bivšom missisom Lindom Thompson, koja je ujedno bila i posljednja djevojka kralja r'n'r'-a Elvisa Presleya. Brody je poznat kao veliki zavodnik. Povezivalo ga se s mnogim zvjezdicama, Playboyevim zečicama, a najdulje je bio s kanadskom pop zvijezdom Avril Lavine s kojom je i nedavno prekinuo.

>Tko to ljubi Kim? Kanye ne izgleda sretno!

Brodyju kamere reality showa nisu potpuna nepoznanica jer je već snimao MTV-ev show 'The Hills', a kasnije je dobio i vlastiti show 'Bromance'.

'Moja mala sestra i ja', objavio je Brody svoju fotku s mlađom polustestrom Kylie. Kendall je pozirala pokazavši fit figuru, Khloe se sunčala, Brody je bio fasciniran jahtom, dok je Kim očito objavila tek jednu kolaž fotografiju.

Zavirite na grčki otok kroz njihove oči! Više u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene