Snimila ih prije kobnog puta

Objavljene nove pjesme mlade srpske pjevačice koja je poginula u Dubaiju, evo i što njezin otac misli da joj se dogodilo

Andrijana Lazić Andrijana Lazić YouTube/Screenshot 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Lazić Andrijana Lazić Andrijana i Nebojša Lazić Andrijana Lazić - 1 Andrijana Lazić - 2 Andrijana Lazić - 3 Andrijana Lazić - 4 Andrijana Lazić - 5 Andrijana Lazić - 6 Andrijana Lazić - 7 +2 Andrijana Lazić - 8 Galerija

Na dan sprovoda Andrijane Lazić objavljene su njezine dvije nove pjesme, a njezin otac je iznio teoriju o kobnom padu sa zgrade u Dubaiju.

Pjevačica Andrijana Lazić poginula je 10. siječnja u padu s 24. kata zgrade tijekom odmora s prijateljicama.

Proteklog tjedna održan je njezin sprovod, a istog dana objavljene su i dvije Adrijanine pjesme "Ubiću te" i "Perverzno", za koje je tekstove napisala pokojna Marina Tucaković, dok je za glazbu i aranžmane bio zaslužan Goran Ratković Rale, piše Kurir.rs. Poslušajte ih u nastavku.

 

Ožalošćeni otac pjevačice Nebojša Lazić za srpske medije je iznio svoju teoriju o smrti kćeri.

"Mislim da je Andrijana pala s terase kad je pokušavala napraviti selfie. Uslijedio je vjerojatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje", rekao je te je istaknuo kako se supruga i on osjećaju jako loše i jedino uz lijekove i injekcije mogu podnijeti bol.

Ranije je za medije izjavio kako su Andrijanine prijateljice spavale za vrijeme tragedije, pa nisu vidjele što se točno dogodilo.

Pogledaji ovo Andrijana i Nebojša Lazić Celebrity Neutješni otac poginule pjevačice iz Bijeljine oprostio se od nje porukama koje tjeraju suze na oči: "Voljet ću te do zadnjeg dana života svog"

Nebojša se od kćeri oprostio emotivnim objavama na društvenim mrežama, a podijelio je i izvješće koje je dobio od policije.

"Napominjemo da je 10. siječnja 2024. godine 28-godišnja žena umrla od posljedica pada s visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti", piše u policijskom izvješću.

Andrijana je imala 28 godina i tek je gradila glazbenu karijeri, a prije odlaska na put snimila je dvije pjesme, koje su postumno objavljene. Bila je i diplomirana pravnica, zaposlena u MUP-u Republike Srpske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene