Imala je 28 godina

Neutješni otac poginule pjevačice iz Bijeljine oprostio se od nje porukama koje tjeraju suze na oči: "Voljet ću te do zadnjeg dana života svog"

Andrijana i Nebojša Lazić Andrijana i Nebojša Lazić Facebook 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Lazić - 10 Andrijana Lazić - 9 Andrijana Lazić - 8 Andrijana Lazić - 7 Andrijana Lazić - 6 Andrijana Lazić - 5 Andrijana Lazić - 4 Andrijana Lazić - 3 Andrijana Lazić - 2 Andrijana Lazić - 1 +0 Andrijana i Nebojša Lazić Galerija

Otac Andrijane Lazić, koja je izgubila život u tragičnoj nesreći u Dubaiju, oprostio se od nje na društvenim mrežama.

Pjevačica Andrijana Lazić iz Bijeljine poginula je u Dubaiju u padu s 24. kata, dok je bila na odmoru s prijateljicama.

Neutješni otac Nebojša Lazić oprostio se od kćeri objavama na društvenim mrežama koje tjeraju suze na oči.

"Za tobom ću plakati dok suze ne presuše. Zauvijek ćeš ostati dio moje duše, voljet će te tata do zadnjeg dana života svog", napisao je u opisu videa koji je objavio na Facebooku, a prije toga je objavio još jednu dirljivu oproštajnu poruku.

"Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donijela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvijek govorili 'Anči je sva na tebe'. Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su šutjeli i danas šute i prešute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija! Često si me nervirala jer sam ti uvijek želio sve najbolje i mnogo te volio. Znala si da sam na tebe osjetljiv i nekada je tvoja samo riječ izazivala erupciju ljutnje jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osjetljiv na svoju kćer jedinicu.
Oprosti za svaki moj povišeni ton, za bilo što, oprosti, želio sam ti uvijek sve najbolje! Jer očevi su uvijek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, jesi li raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala djeca, mala briga! A realnost je – velika djeca, velika briga! Možda sam bio i suviše brižan za tebe, pa nekada reagirao ishitreno, kakav je moj temperament! Znam da si imala dobrotu i da si svakome željela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš 'tata nemaju šporet'. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene!
Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemjerljiv! Neopisiv! Tako bih volio da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam sretan kada si diplomirala, kada si postala punoljetna, odrasla! Sve se jutros promijenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Nitko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema s nama! Ne znam hoćemo li i kako imati snage dalje. Pokušat ćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli", oprostio se Andrijanin otac.

Podsjetimo, Andrijana je poginula 10. siječnja, tri dana nakon što je s prijateljicama stigla u Dubai. Imala je 28 godina i tek je gradila pjevačku karijeru, a prije odlaska na put snimila je dvije pjesme, koje bi uskoro trebale biti objavljene. Bila je i diplomirana pravnica, zaposlena u MUP-u Republike Srpske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 Brad Pitt i Ines de Ramon - 7 Brad Pitt i Ines de Ramon - 6 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 +25 Brad Pitt i Ines de Ramon - 3 Celebrity Već svi znaju da je ludo zaljubljen u nju, ali od nečeg se u javnosti i dalje strogo suzdržavaju

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Bogdanovich - 1 Peter Bogdanovich - 2 Peter Bogdanovich - 3 Peter Bogdanovich - 4 +27 Peter Bogdanovich - 5 Zanimljivosti Oženio se sestrom bivše djevojke, a onda se dogodila tragedija čiji su detalji i danas pravi misterij

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene