Bio je dobro raspoložen

Posljednja fotografija Keitha Flinta: Samo 48 sati prije smrti trčao je u parku i oborio vlastiti rekord

Keith Flint (Foto: Facebook) Keith Flint (Foto: Facebook) Facebook 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Keith Flint (Foto: Facebook) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: AFP) +0 Keith Flint (Foto: Profimedia) Galerija

Posljednja fotografija Keitha Flinta snimljena je samo 48 sati prije njegove smrti.

Frontmen benda The Prodigy i zvijezda elektronske glazbe Keith Flint, čija je iznenadna smrt jučer šokirala svijet, odlučio je oduzeti sam sebi život, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Prodigy SVJETSKI GLAZBENI VELIKANI Turneja godine stiže i u Hrvatsku! The Prodigy na jubilarnom Sea Star Festivalu 2023!

49-godišnji glazbenik pronađen je mrtav u svom stanu u Essexu, samo 48 nakon što je snimljena njegova posljednja fotografija na utrci trčanja u parku Chelmsford, gdje je čak bio postavio i vlastiti trkački rekord.

"Tužne vijesti o Keithu Flintu, stižu nakon samo dva dana nakon što je pokazao sjajnu formu i duh na utrci u Chelmsfordu parku", napisao je jedan od sudionika utrke i novinar Rob Hadgraft.

Kolege iz njegova benda otkrili su kako je Keith sam sebi okončao život, i to tri godine nakon što je u jednom od intervjua izjavio da će to jednog dana učiniti.

Vijest o uzroku Keithove smrti objavio je član benda Liam Howlett na njihovu službenom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prodigy official (@theprodigyofficial) on

"Vijesti su istinite, ne mogu vjerovati da ovo pišem ali naš brat Keith je sam sebi oduzeo život ovog vikenda. U potpunom sam šoku, je**** ljut, zbunjen i srce mi je slomljeno. Počivaj u miru", napisao je Liam.

Sinoć je potvrđeno i kako je Keith bolovao od depresije nakon što se razveo od supruge Mayumi Kai i nakon čega je bio prisiljen svoj dom u Essexu dati na prodaju.

Prekid s Mayumi navjerojatnije ga je potaknuo na ponovnu konzumaciju droga i opojnih sredstava, prenosi The Sun. Njegovi su se prijatelji ranijih godina bojali da neće doživjeti ni 40 godina obzirom na ovisnost i učestalu konzumaciju kanabisa, kokaina i alkohola prije nego što je postao ovisan i o lijekovima.

Keith i je sam priznao kako je imao suicidalne misli u to vrijeme, ali kako nije imao hrabrosti išta poduzeti.

"Bio sam kukavica", izjavio je svojevremeno.

Policija je Keithovo beživotno tijelo pronašla u njegovu domu u Essexu, no zasad nije potvrdila vijest da se radi o samoubojstvu, već se čekaju službeni nalazi obdukcije. 

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi da pravom odlukom nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor.

Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb
Nazovite na telefon 01-2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.

U Centar za krizna stanja pri KBC Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete nazovite na besplatni broj 116-111.
A broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9-20h.

Psihološki centar TESA
Psihološki centar TESA je udruga koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22h ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr
 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mayumi Kai (Foto: Instagram) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Profimedia) Mayumi Kai (Foto: Instagram) +3 Mayumi Kai (Foto: Instagram) Celebrity Preminulog frontmena Prodigyja ova je žena očarala na prvi pogled, iako 3 mjeseca nisu pričali

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Keith Flint (Foto: Profimedia) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: AFP) +2 Keith Flint (Foto: AFP) Celebrity Smrt legendarnog glazbenika shrvala njegove kolege: ''Srca su nam slomljena, bio je divan čovjek''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Keith Flint (Foto: Getty Images) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: AFP) Keith Flint (Foto: Getty Images) +0 Keith Flint (Foto: Getty Images) Celebrity Preminuo Keith Flint, frontmen Prodigyja: Legendarni glazbenik pronađen mrtav u svom domu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene