Samozatajna Tracey

Lijepa supruga ministra Glavine privukla pozornost na partyju u Splitu, o njoj se jako malo zna, a evo što je jednom prilikom otkrila

Tonči i Tracey Glavina - 3 Tonči i Tracey Glavina - 3 PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči i Tracey Glavina - 2 Tonči i Tracey Glavina - 1 Tonči Glavina - 2 Tonči Glavina - 1 Tonči Glavina - 3 Tonči Glavina - 2 Tonči Glavina - 1 +0 Tonči i Tracey Glavina - 3 Galerija

Novi ministar turizma Tonči Glavina pozirao je sa svojom lijepom suprugom Tracey, koja se zbog njega iz daleke Amerike doselila u Split.

Na zabavu organiziranu u poznatom hotelu Le Meridien Lav u Podstrani pored Splita bio je i naš novi ministar turizma i sporta Tonči Glavina.

Nasmijani ministar pozirao je za fotografe, a svu pozornost privukla je njegova pratnja, supruga Tracey Allison Glavina, koja se zbog ljubavi preselila iz San Diega u Klis.

Tonči se školovao u Americi i ondje je živio punih deset godina. Nakon srednje škole u Oklahomi Glavina je završio poslovnu ekonomiju i marketing u Delawareu, a potom je stekao i MBA diplomu, smjer izvršnog menadžmenta i strateškog poslovnog upravljanja.

Upravo u Americi upoznao je i ljubav svog života Tracey. Na tvrđavi Klis zajedno su preuredili 400 godina staru obiteljsku kuću, a potom su kupili i zemljište na kojem su posađene između ostaloga i masline.

Osim što uzgajaju organsku hranu i puno voćaka, proizvode i vlastito nagrađivano maslinovo ulje, kao i vino.

Par je u braku od rujna 2010. godine te imaju dvoje djece.

Za razliku od svog supruga, Allison Tracey je samozatajna, ali 2015. dala je intervju poznatom britanskom blogeru Paulu Bradburyju. U intervjuu je govorila o svom životu u Hrvatskoj i onome što uzgajaju.

Tada je rekla kako svoj život nije zamišljala na Klisu, ni u Hrvatskoj, a pogled iz svog doma opisala je kao od milijun dolara.

Tracey Allison Glavina govori četiri jezika, a zanimljivo je kako je svojedobno i statirala u HBO-ovoj hit seriji ''Igra prijestolja''.

''Kao što sam rekla, moj se život nije trebao ovako odviti, to nije bio moj veliki plan, ali, srećom, taj sam plan bacila u vjetar. Taj me je vjetar – hladna dalmatinska bura – donio na Klis, i ispalo je još mnogo bolje!'' priznala je Tracey tada.

Na društvenim mrežama nemaju zajedničke fotografije, ali ministar je svojoj boljoj polovici čestitao Majčin dan prošle godine podijelivši rijetku fotografiju s djecom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonči Glavina (@tonci.glavina)

Pogledaji ovo Jelena Perčin - 1 Celebrity Našu glumicu od rastave s kolegom ne viđamo često, ali u ovom rijetkom izlasku oduševila je svojom pojavom!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 2 Celebrity Mama mlade nade Hajduka sve je oborila s nogu u ljetnoj haljini s prorezima, nikad ne biste rekli da je proslavila 47. rođendan!

Pogledaji ovo Fani Čapalija - 4 Celebrity Prošla je 31 godina otkako se okitila titulom najljepše Hrvatice, a i danas izgleda nevjerojatno, ovo su njezine najnovije fotografije!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Famke Jannsen - 11 Famke Jannsen - 13 Famke Jannsen - 2 Famke Jannsen - 14 +22 Famke Jannsen - 17 Celebrity Iz tijesne haljine bivše Bondove djevojke izvirilo je nešto što nije trebalo, dugo je u javnosti nije ni bilo

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 +12 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Celebrity Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene