nekad su joj se divili

Iz tijesne haljine bivše Bondove djevojke izvirilo je nešto što nije trebalo, dugo je u javnosti nije ni bilo

Famke Jannsen - 18 Famke Jannsen - 18 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Famke Jannsen - 11 Famke Jannsen - 13 Famke Jannsen - 2 Famke Jannsen - 14 Famke Jannsen - 17 Famke Jannsen - 19 Famke Jannsen - 6 Famke Jannsen - 10 Famke Jannsen - 16 Famke Jannsen - 15 +16 Famke Jannsen - 9 Galerija

Bivša nizozemska menekenka i Bondova djevojka Famke Jannsen iznenadila je vitkom figurom u 60. godini života.

Nizozemska glumica Famke Janssen bila je lice brojnih modnih kampanja poznatih brendova i glumila u filmu o James Bondu "GoldenEye".

Njezinu ljepotu su uspoređivali s onom legendarne filmske zvijezde Hedy Lamarr, a i sada s 59 godina može se pohvaliti besprijekornom figurom.

Paparazzi su je uhvatili na ulicama Londona u traper-haljinici s dubokim dekolteom koji je otkrio malo previše, a ogrnula se jaknicom dok je čekala taksi. U takvim je izdanjima često viđamo, a njezine fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Ljepotici nitko ne bi dao već toliko godina, no zna se da se s godinama njezino lice itekako promijenilo zbog estetskih korekcija.

Glumica je navodno napumpala obraze i nema nijednu boru zahvaljujući botoksu, a u javnosti se zbog toga sve manje smiješi.

Inače, Janssen se zbog posla modela s 20 godina preselila iz Nizozemske u Ameriku i bila je lice modnih kampanja uglednih brendova kao što su Yves Saint Laurent, Giorgio Armani i Chanel. 

Famke je odlučila početkom 90-ih ostaviti manekenski posao i baviti se glumom. Bila je uspješna u novoj karijeri i dobila je ulogu u filmu o Jamesu Bondu "GoldenEye". Pierce Brosnan utjelovio je tajnog agenta 007, a ona fatalnu Xeniju Onatopp.

Nizozemka je poznata i po ulozi superjunakinje Dr. Jean Grey u franšizi "X-Men", glumila je u seriji "Reži me", a bila je i u dva nastavka filma "Taken" s Liamom Neesonom.

U životu se samo jednom udavala, i to za redatelja Toda Williamsa, te nema djece. Od redatelja se rastala 2000. godine.

Pogledaji ovo Famke Janssen (Foto: AFP) Celebrity Nekad prelijepa glumica danas jedva može pomaknuti lice koliko se zategnula

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević javila se s Ibize, prisjetila se što je tamo radila prije osam godina, evo koliko se otad promijenila!

Pogledaji ovo Daniela Gračan Celebrity Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu pohvalila se divnim vijestima, evo koji je to razlog za slavlje u njezinoj obitelji!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco Vilibald Vuco +24 Siniša i Vilibald Vuco Celebrity Zgodni sin Siniše Vuce osvanuo po plakatima u Zagrebu, objasnio je tko mu je ovako smjestio: ''Nisam znao što se događa!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Danilović na Instagramu Jan Oblak i Olga Danilović - 2 Jan Oblak i Olga Danilović - 3 Jan Oblak i Olga Danilović - 4 +12 Jan Oblak i Olga Danilović - 1 Celebrity Uspješna Srpkinja objavila impresivnu fotku u čast slovenskog vratara koji je napravio čudo na utakmici s Portugalom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene