i danas je, ali...

Supruga Piercea Brosnana objavila njegovu fotku iz mladosti, pa kakav je to frajer bio: ''Ti si moja stijena, moje sidro...''

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Pierce Brosnan, Keely Shaye Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 +20 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 6 Galerija

Glumcu Pierceu Brosnanu supruga Keely Shaye Smith čestitala je rođendan, objavila je njegovu fotografiju iz mladosti.

Pierce Brosnan slavi 71. rođendan, a tim povodom njegove fanove razveselila je fotografijom iz mladosti.

Keely Shaye Smith prisjetila se mladog supruga i poželjela mu najljepše želje.

''Sretan rođendan, ljubavi mog života! Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve... i volim te beskrajno.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Mnoge je bezbroj puta raznježio njegov obrambeni stav prema supruzi. Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a nije pokleknula ni trendu mršavosti, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce.

Brosnan se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušobrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilogramima, a jednom je prilikom otkrio i šokantan savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

Pogledaji ovo Keely Shaye Smith - 1 Nekad i sad Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

Pogledaji ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Celebrity Legendarni šarmer 70. rođendan proslavio je sa ženom koju obožava, vjeran joj je od prvog dana i zbog nje ušutkava dušebrižnike!

Pogledaji ovo Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Zanimljivosti Isplivao nevjerojatan podatak o bogatstvu žene Piercea Brosnana, svojim je rukama zaradila pozamašan iznos!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 13 Maja Šuput - 15 Maja Šuput - 14 Maja Šuput - 12 +29 Maja Šuput - 11 Celebrity Majin Bloom u Španjolskoj se kupa u kupaćim gaćama čija će vas cijena malo iznenaditi

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Doukissa Nomikou Theodoridi - 1 Doukissa Nomikou Theodoridi - 3 Doukissa Nomikou Theodoridi - 4 Doukissa Nomikou Theodoridi - 5 +12 Doukissa Nomikou Theodoridi - 6 Celebrity Ako nitko dosad nije znao za nju, sad će znati! Neobičan izrez na neočekivanom mjestu na haljini svima je zapeo za oko

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene