Atipični političar!

Novi ministar gospodarstva u društvu nepoznate ljepotice prošetao špicom, postao je glavna tema medija!

Damir Habijan - 5 Damir Habijan - 5 Luka Stanzl/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Habijan - 4 Damir Habijan - 2 Damir Habijan - 1 Damir Habijan - 3 Damir Habijan - 9 Damir Habijan - 8 Damir Habijan - 4 Damir Habijan - 1 Damir Habijan - 2 Damir Habijan - 3 +18 Damir Habijan - 22 Galerija

Za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja izabran je Damir Habijan, a njegove društvene mreže potvrđuju da je sve samo ne tipičan političar.

Damir Habijan ime je koje će se od sada više ponavljati u hrvatskoj javnosti, a 41-godišnji političar izabran je za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske.

No, ono što mnogi odmah pomisle je da je to muškarac u odijelu kojem je u fokusu najčešće samo politika, ali Habijan je sasvim nešto drugo.

Novi ministar nije oženjen, aktivan je na društvenim mrežama, voli sport i fotografiranje, a tome su dokaz i njegove društvene mreže na kojima često objavljuje.

Voli planinariti i baviti se crossfitom, a fotografije koje oduzimaju dah, što zbog krajolika u koji odlazi, a što zbog njegovih isklesanih mišića, prava su atrakcija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Habijan (@damirhabijan)

Reporterki Dnevnika Nove TV Sabini Tandari Knezović ranije ove godine otkrio je koliko voli sport, je li zaljubljen i koji mu je porok.

"Osobe koje nemaju neki porok su mi suspektne. Pušim, ali to je nešto što bih trebao riješiti", izjavio je tada.

Topli subotnji dan novi ministar iskoristio je za izlazak na špicu, a fotografi su ga uhvatili u društvu zasad nepoznate dame.

Njegove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Habijan (@damirhabijan)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović želju da postane majka ostvarila je u dalekoj Americi, a sad je progovorila i o djetetovu ocu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 +25 Danijela Dvornik - 2 Celebrity Danijela Dvornik svoj je bor ove godine ukrasila na neobičan način, što vi kažete na njenu ideju?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene