Novi Frano!

Naš omiljeni voditelj nakon hit-showa odlučio se na veliku promjenu imidža, što vi kažete na njegovu odluku?

Frano Ridjan i Maja Šuput Frano Ridjan i Maja Šuput Marko Prpic/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 5 Frano Ridjan i Maja Šuput - 1 Frano Ridjan i Maja Šuput - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić +23 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Galerija

Frano Ridjan iznenadio je novim imdžem na jednom događanju, u anketi nam recite kako vam se sviđa naš voditelj s bradom.

Naš televizijski voditelj i bivši natjecatelj ''Plesa sa zvijezdama'' Frano Ridjan iznenadio je novim imidžem na jednom događanju gdje se ubacio u voditeljsku ulogu s Majom Šuput na hvalevrijednoj aukciji.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Frano Ridjan u finalu Supertalenta Pa kakvi su ovo frajeri! Nikad glamurozniji Mešin, Frano, Bilman i Fabijan: Dodali su malo blještavila i dostojno se oprostili od Supertalenta!

Maja je na Instagramu nakon događanja podijelila njihove zajedničke fotografije, a odmah je bila očita i velika promjena na Frani, brada koju je pustio.

Ridjan je inače odan čistom obrijanom licu, ali čini se da se nakon završetka showa ''Ples sa zvijezdama'' odlučio na malu promjenu te sada njeguje bradu. U anketi nam recite što vi mislite o njegovom novom imidžu.

Kakav vam je Frano ljepši?

  • S bradom
  • Bez brade

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Frano se ove godine natjecao u ''Plesu sa zvijezdama'' s mentoricom Gabrielom Pilić, a na kraju su završili na visokom trećem mjestu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić iznenadila je outfitom u kakvom je stvarno rijetko vidimo, no jedan dio tijela ipak nije zaboravila istaknuti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene