Fantastičan duo!

Šuput i Ridjan skupa za mikrofonom, a razlog je i više nego hvalevrijedan: ''Svi zajedno u akciji kakvu zaslužuje!''

Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 Marko Prpic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan - 7 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 +20 Maja Šuput - 5 Galerija

Maja Šuput podijelila je niz fotografija na svom Instagram profilu među kojima se našlo i par s kolegom i voditeljem Franom Ridjanom.

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se svojim Instagram pratiteljima kako se ponovno našla u ulozi voditeljice, a ispod posta otkrila je i o čemu je točno riječ.

Pogledaj i ovo In Magazin, Supertalent - 6 ''bit će ovo jača sezona!'' Uskoro kreće jubilarna sezona hit-showa: ''Neke točke će biti uistinu šokantne za određene generacije!''

Naime, Maja je u društvu Frane Ridjana vodila aukciju sa 50-ak kvalitetnih butelja vina poznatih hrvatskih vinara koja je pokrenuta povodom humanitarne akcije. Cilj je pomoći malome Franji Kalfiću i njegovoj obitelji. Franjo je u procesu oporavka i rehabilitacije nakon transplatacije pluća i preboljenja leukemije.

Šuput je povodom toga odjenula neobičnu srebrnu haljinu s mnoštvom resica, a poglede je privlačio i glomazan otvor na leđima. 

Otvorene roze sandale s cirkonima te punđa dodatno su podignule već dovoljno zanimljivu kombinaciju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Jedno od najljepših izdanja", "Goriš", "Predivna", "Woooow", samo su neki od komentara na njezin stajling.

Frane je za tu prigodu nosio elegantno crno odijelo ispod kojeg se nazirala klasična bijela košulja, a kravata i cipele sjajno su se uklopile. 

Njih dvoje na fotografijama su pozirali zagrljeni i nasmiješeni, a ovaj zadatak nisu shvatili samo kao posao, već i kao jedno dobro dijelo koje su napravili. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 6 +27 Heidi Klum - 7 Celebrity Strastvene poljupce s mlađahnim suprugom na jahti zasjenio je modni dodatak koji je imala na glavi, svi su gledali u to!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene